Parkovanie pri soche sv. Floriána

Zodpovednosť za riešenie: Hlavné mesto SR Bratislava

Vyriešený
meno
Stewe 18. mája 2016

Je možné vyriešiť zákaz parkovania v okruhu sochy sv. Floriána? Osadiť tyčové zábrany? Parkujú tam zamestnanci fy. Dell a aj návštevníci blízkej kaviarne. Je to tam každý deň, vrátane víkendov. Vozidlá bránia v prístupe k pomníčku padlým sovietskym vojakom, ktorý navštevuje dosť ľudí.
Keď volám MP, nie sú ochotní toto riešiť.

19. máj 2016

Jozef

Tuto konkretnu Fabiu som tam videl aj ja... napriek tomu som len znechutene mavol rukou a policiu som nevolal, aj ked svrbel ma prst na telefone... teraz to aj trochu lutujem, pretoze toto uz povazujem za vrchol arogancie. Jedna vec je, niekde na chvilku zastavit na blikacke, ak potrebuje clovek len nieco vyzdvihnut... ale urobit si z miesta, ktore ma skraslovat toto mesto a ktore ma okrem ineho aj velku historicku hodnotu svoj vlastny "kruhovy objazd", tak to uz je fakt moc...
Dalsie koliky tomuto mestu urcite nepridaju na krase... Na tomto mieste je jednoznacne zakazane nielenze zaparkovat, ale akokolvek jazdit autom, takze staci, ak tam urobia policajti obcasne najazdy... Verim, ze po spolocnosti DELL by sa tato info rozsirila a pochopili by, ze nie su doma na valale, kde sa moze parkovat hocikde...
19. máj 2016

Stewe

Máte pravdu pán Jozef. S parkovaním je to tu naozaj ťažké. Vodiči nechcú platiť 2 eurá na hodinu a tak to riešia aj státím na zebre a aj na prechode pre chodcov. MP nemá záujem riešiť túto situáciu.
27. máj 2016

Stewe

To auto tam stále parkuje, nikto s tým nič nerobí?

http://www.imageupload.co.uk/images/2016/05/27/IMG_20160527_115400.jpg
06. jún 2016

Stewe

Takže dnes sa to konečne pohlo. Ďakujem pekne a dúfam, že MP si to tam bude viac všímať a nielen jazdiť okolo.

http://www.imageupload.co.uk/images/2016/06/06/DSC_0573.jpg
07. jún 2016

Stefan

Wau, konecne si dali MP veci do poriadku..... Snad tam uz nik nezastavi... A kto nema na parkovanie v meste nech tam chodi MHD. Ja tiez chodim do mesta MHD, ktora je podla mna uz na relativne dobrej urovni.
25. október 2016

Miro

Obmedziť parkovanie pri fontáne

nerozumiem ako niekto s drahym autom moze byt natolko obmedzeny ze mu je draho zaplatit par eur za parkovanie v centre a preto radsej odstavi auto vedla parkoviska na chodnik. Mozte sem postavit napr biskupske klobuky ci inu decentnu zabranu proti takymto expertom?
23. február 2018

Martin U

V poslednej dobe chodím často okolo, aj poobede cez týždeň keď je v delli ešte kopec ľudí a autá už okolo sochy neparkujú. Neviem či tam mestská polícia nerozdávali pár pokút a papúč.

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania