Aktualizovať podnet
Poškodený asfalt na hrádzi

Nahrajte obrázok aktualizácie podnetu:

Vaše meno:

Váš e-mail:

Koľko je jedna plus jedna? (zadajte číslo):


   alebo   ísť späť


Pomoc

Pomocou nasledovného dialógu nás môžete upozorniť na akúkoľvek zmenu príslušného podnetu, či už sa jedná o jeho nápravu, alebo naopak zhoršenie daného stavu.

Poškodený asfalt na hrádzi

Zodpovednosť za riešenie: MÚ Čunovo

Neriešený

Nebezpečne poškodený, nekvalitný asfalt, cez ktorý prerážajú rastliny zospodu. Asfalt má iba 3-4 roky.

20. júl 2016

Martin Nýdr

Ide o koreňový systém čiernych topoľov, čo rastú popri hrádzi. Toto je problém na mnohých miestach, nie len v tejto časti cyklotrasy, ale aj v Petržalke. Takto sú poľkodené aj staré živičné vrstvy a po oprave a odstránení koreňov tieto znovu narástli a asfalt opäť dvihli. Neviem čo by sa s tým dalo robiť
23. máj 2018

Dávid

Aktualizácia
23. máj 2018

Dávid

Projekt bol financovaný z eurofondov, išlo o cezhraničný projekt medzi Čunovom a Bezenye. Nie je možné reklamovať stavbu u dodávateľa? Cez asfalt prerážala burina už niekoľko mesiacov po výstavbe, tieto miesta boli fušerskym spôsobom opravené a stav asfaltu sa naďalej zhoršoval.
23. máj 2018

Martin Nýdr

Možno zistiť kto robil stavebný dozor, niekde sú také tenké vrstvy asfaltu, že je vidieť štrkové podložie, bolo to odfušované, neviem či tá firma ešte existuje. Zabrániť prerastaniu by sa asi dalo len postrekom herbicídom a odkopaním okraja a odseknutím koreňov čo tam vrastajú.

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania

Sledovať riešenie podnetu
Chcete byť informovaní o ďalšom vývoji podnetu? a sledujte jeho riešenie.