Chýbajúci automat na lístky, zastávka Odborárska (Ul. Vajnorská)

Zodpovednosť za riešenie: Dopravný podnik Bratislava, a.s.

Uzavretý
meno
Žofia 29. júna 2016

Na tejto zastávke z môjho pohľadu chýba automat na lístky. Ľudia cestujúcich z Odborárskej nemajú možnosť zakúpenia tlačených lístkov a sú nútení posielať predražené sms lístky (pokiaľ som si dobre všimla že v tejto ulici iný automat nie je a iné zastávky sú vo väčšej vzdialenosti). Bude mesto uvažovať nad jeho osadením? Vzhľadom na dostavbu nových bytov na Nobelovej existuje predpoklad častejšieho využívania tejto zastávky ako nástupnej a myslím, že by cestujúci ocenili možnosť zakúpenia cestovného lístka.

08. júl 2016

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,
ďakujeme za Váš podnet, Dopravný podnik Bratislava, akciová spoločnosť v súčasnej dobe nevie technicky ani ekonomicky zabezpečiť, aby bol automat na CL na každej zastávke.
V budúcnosti, pri prehodnocovaní rozmiestnenia automatov sa k podnetu určite vrátime.

Zatiaľ doporučujeme využívať iné formy zakúpenia cestovných lístkov či už v PNS, na predajných miestach všetkých dopravcov IDS BK alebo prostredníctvom sms.
V týchto mesiacoch prebieha testovanie zavedenia elektronickej peňaženky a cestujúca verejnosť si bude môcť v najbližšej dobe zakúpiť cestovné lístky aj takouto formou priamo vo vozidlách.


Odb. marketingu a komunikácie DPB
08. júl 2016

Žofia

Dakujem za odpoved a dufam, ze v buducnosti bude aj toto miesto opatrene automatom pre zvysenie pohodlia cestujucich. Myslim ze vzhladom na dostavbu bytov sa to dopravbemu podniku oplati. Pekny den prajem.
25. november 2019

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň, automaty žiaľ nie je ekonomické prevádzkovať na každej zastávke okrem iného z dôvodu potrebného prívodu elektrickej energie. V súčasnosti v takýchto prípadoch odporúčame najmä kúpu cestovných lístkov v aplikácii IDS BK, ktoré sú navyše oproti papierovým CL lacnejšie. Ďakujeme za pochopenie.

odbor marketingu a komunikácie Dopravného podniku Bratislava, akciovej spoločnosti

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania