Spustenie fontány Kozmický kameň

Zodpovednosť za riešenie: Iné

Vyriešený
meno
Martin 29. júna 2016

Dobry den,
kedy planujete spustit fontanu Kozmicky kamen, vyzera dost v dezolatnom stave a nato ze je leto stale nefunguje. Dakujem

03. júl 2016

Martin Patoprsty

Zdravim Vas, problem s tymto priestranstvom riesime dlhodobo. Zial, vsetko "verejne" priestranstvo v tejto lokalite je na sukromnych pozemkoch, co znacne ztazuje moznosti samospravy. V dohladnej dobe vsak planujeme aspon toto priestranstvo trosku skultivovat. Snad sa bude pacit :-) P.S. fontany su v sprave BVS, a.s. M. Patoprsty poslanec za Ostredky
15. júl 2016

Odkaz pre starostu

Dobrý deň,

na základe vyjadrenia od BVS by fontána mala byť v správe organizácie Generálny investor Bratislavy. Podnet sme im dnes odoslali.

Martin Kollárik
[email protected]
18. júl 2016

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,
ďakujeme za Váš podnet.
Fontány na území mesta Bratislavy sú v správe mestskej organizácie – Generálneho investora Bratislavy, ktorá zabezpečuje kompletnú prevádzku a rekonštrukcie. Požiadali sme ich o stanovisko k spusteniu fontány po jeho obdŕžaní Vás budeme informovať. Ďalej upresňujeme informáciu v diskusii Bratislavská vodárenská spoločnosť spravuje iba pitné fontánky.



kancelária starostu
18. júl 2016

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň!

Sprevádzkovanie fontány Kozmický kameň na ulici Vladimíra Clementisa v mestskej časti Bratislava-Ružinov závisí od opravy prasknutého kanalizačného potrubia, ktoré je v správe Bratislavskej vodárenskej spoločnosti. Prasknuté potrubie zatápa strojovňu fontány. Akonáhle BVS vykoná prekládku kanalizačného potrubia, GIB fontánu ihneď sprevádzkuje.
21. júl 2016

Odpoveď samosprávy

Podľa informácie od kompetentných pracovníkov máme predmetnú opravu zaradenú v aktualizovanom investičnom pláne na rok 2016. Pripravujeme k prekládke potrubia potrebnú dokumentáciu a povolenia na samotnú realizáciu. Presný termín realizácie zatiaľ nie je známy.

Bratislavská vodárenská spoločnosť, a. s.
08. júl 2019

Martin

Aktuálne je fontána plne funkčná. Podnet môže ísť do stavu VYRIEŠENÝ.

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania