Nepokosená tráva na Mesačnej

Zodpovednosť za riešenie: MÚ Ružinov

Vyriešený
meno
Lenka 01. júla 2016

Dobrý deň,
Prosím Vás, história sa opakuje ako minulý rok, tráva je už temer po pás. Dá sa s tým niečo robiť alebo budeme posielať každý rok podnety?
ďakujem

03. júl 2016

Martin Patoprsty

Je to uz naozaj asi otrepane klise, ale problemy, ktore boli po minule roky sa opakuju stale... Bol problem so strojmi, nasledne dazdive pocasie a nasledne extremne teplo, ktore vyhnalo travu do vysky... Neexistuje pre to ospravedlnenie, ale objektivne treba povedat, ze kosenie sa vykonava pravidelne aj ked pomaly... Pri rozlohe Ruzinova cca 40m2 je niekedy naozaj problem udrziavat zelen, ked vam pocasie a okolnosti nepraju. Ale ako som pisal, toto nie je ziadne ospravedlnenie a stale su velke rezervy, ktore musi Ruzinov odstranit ku spokojnosti obyvatelov. Momentalne su Ostredky snad na 80% uz pokosene a pokracuje sa dalej. M. Patoprsty Ruzinovsky poslanec za Ostredky
04. júl 2016

uram

Asi treba zmeniť taktiku, keď je suchý rok vtedy "lietajú" naprázdno po trávnikoch a zbytočne len prášia. Haluze zo stromov prevísajú, zavadzajú pri chôdzi, nehovorím o jazde na bicykli, tak v suchom roku by mali poriadne orezávať stromy a nielen tak, že za rok, dva, ani nie je vidieť, že bol orezaný a keď žiadate znova orez tak povedia, veď už sme vám orezali, ale stromy stále rastú...Prepáčte p. poslanec ale je až smiešne že snáď 80% Ostredkov je pokosených a čo ostatné ???
04. júl 2016

Magda

Ostredky sa budú kosiť podľa harmonogtamu až do 7.7. pozri http://www.rpvps.sk/oznamy/3-kosba, takže ešte majú rezervu, Ružinov nie sú len Ostredky a Biopark.
04. júl 2016

somár rámos

Martin Patoprsty- chovám zajacov , zadarmo požičiam dvoch -troch, len si treba dôjsť pre nich .Tých 40m2, dajú do pucu einc-cvaj.

"Pri rozlohe Ruzinova cca 40m2 je niekedy naozaj problem udrziavat zelen, ked vam pocasie a okolnosti nepraju. "
08. júl 2016

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň, kosba bola realizovaná.
S pozdravom


kancelária starostu

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania