Bojové psy vo vnútrobloku na Pribišovej

Zodpovednosť za riešenie: MÚ Karlova Ves

Uzavretý
meno
Rado 09. marca 2013

Agresívne bojové psy, ktoré môžu zaútočiť na človeka a najmä na malé deti, psy ktoré sa voľne pohybujú bez obojku a náhubku. Pritom predpokladám, že majitelia týmto zvieratám nerozumejú a nie sú schopní zakročiť v prípade núdze.

10. marec 2013

p. Drezúra

A predpokladam, ze ten panko v kozenej bunde je ich velitel svorky.
Tiez by mali chodit raz tyzdenne na cvicisko, aby si vypestovali a osvojili navyky civilizovanych ludi.
Dokonca som videl, ako tito majitelia "huckaju" svojich psov aby utocili na kmene mladych stromov. Staci sa dobre pozriet a uvidite ohryzenu a olupanu koru stromov.
17. marec 2013

adam sangala

snad sa pani z mestskej policie vedia orientovat a par dni sledovania v okoli im da odpoved na otazku, kto to je...to neni civava,co si niekto strci pod vetrovku :))
24. marec 2013

zjtzuj

Treba zavolat policiu a oni to musia riesit, ak nebudu tak treba volat znova a znova, zaznamy vloania sa nahravaju takze...
A tak isto ich treba teda nafotit alebo nahrat ako pripad vyriesili a nebojte sa opakovat sa to nebude. Mozno dva krat a je pokoj...
05. apríl 2013

Anonym

Miesto na fotografii je dokonca označené ako dvor, v ktorom je voľný pohyb psa v čase od 10:00 do 20:00 zakázaný. Neviem, či je tento zákaz ešte nevyhnutný, keďže detské ihrisko, ktoré sa tu nachádzalo je už roky zrušené, pravdou však je, že mnohí majitelia psov ho nedodržiavajú.
26. február 2015

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň.

Stanovisko k tomuto podnetu je v kompetencii MsP. Poziadala som ich o stanovisko, oni mozu kontrolovat, posudzovat priestupok proti VZN a davat pokutu.

Dakujem.

Halina Trubinyiova
veduca referatu ekologie a zelene
MiU MC Bratislava - Karlova Ves
07. júl 2015

Admin BA-Karlova Ves

Pani Trubínyiová z oddelenia dopravy a životného prostredia MiÚ MČ Bratislava Karlova Ves ma dnes e-mailom informovala o stanovisku Mestskej polície:

Keďže ide o podnet z marca 2013, podnet je neaktuálny. V čase nahlasovania podnetu nikto Mestskú políciu v tejto veci nekontaktoval, a Mestská polícia ho teda ani neriešila.

Podnet nateraz uzatváram ako vyriešený. V období od 1. mája 2013 do 26. februára 2015 bol podnet označený ako neriešený a Miestny úrad Karlova Ves bol na základe tohto stavu aj hodnotený vo vtedajších hodnoteniach samosprávy.

Ak sa problém vo vnútrobloku na Pribišovej opätovne vyskytne, prosím zadávateľa podnetu i ostatných užívateľov, aby tento podnet aktualizovali.

Michal Molčányi
administrátor Odkazu pre starostu pre Bratislavu - Karlovu Ves

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania