Osvetlenie na Vajnorskej

Zodpovednosť za riešenie: Hlavné mesto SR Bratislava

V riešení
meno
Alojz 31. augusta 2016

Vajnorská ma dlhodobo nevyhovujúce osvetlenie v časti od Trnavského mýta po Bajkalskú, kde sa osvetľovacie lampy skrývaju v korunách stromov. Výsledkom je nebezpečie pre chodcov v noci (hovorím z pohľadu vodiča). Chcelo by to presunúť lampy do stredu ulice nad električkovú trať.
Dúfam, že nikoho nenapadne riešiť stromy namiesto lámp. Stromy sú v poriadku. Ten, kto navrhoval osvetlenie ale v poriadku nebol.

02. september 2016

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň
ďakujeme za Váš podnet. Momentálne mesto nemá voľné finančné prostriedky na riešenie aké navrhujete.

Oddelenie komunikácie a marketingu
02. september 2016

nepšo

Krásna odpoveď , čiže vlastne ste mohli napísať , mesto počká , kým autá niekoho zrazia , a potom možno budeme riešiť...Vyhovárať sa na finančné prostriedky je také typické Slovenské , pretože peniaze sú , vždy boli a aj vždy budú , len sú prerozdelované nesprávne . Zaujímavé , že akonáhle sme sa stali predsedníckou krajinou EÚ , začali sme "náhle" opravovať nedostatky , len aby si papaláši mysleli , že u nás je všetko ok . Nie nie je a s takýmto prístupom ani nikdy nebude...
08. september 2016

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň
ďakujeme za Váš podnet. Informovali sme dispečing, ktorý urobí nápravu, s prekládkou svietidiel neuvažujeme, nakoľko nad trakčným vedením to nie je možné.

Oddelenie komunikácie a marketingu
20. september 2016

Barbara

Uz sa stalo. Clovek zomrel, bolo to v spravach:
http://www.aktuality.sk/clanok/374366/daniel-lipsic-bol-ucastnikom-nehody-zrazil-cloveka/

"Išiel som nie príliš rýchlo, predpokladám, že okolo päťdesiatky a všimol som si tohto staršieho pána tesne pred zrážkou. Bol v tmavom oblečení, bez reflexných prvkov," povedal politik.

Bude sa teraz nieco diat?
22. september 2016

marish

Pan Lipsic sa vzdava poslaneckeho mandatu. Aka bude vyvodena personalna zodpovednost na strane magistratu, kedze je jednoznacne spoluvinny, bol na situaciu dopredu upozorneny a napriek tomu sa ju rozhodol neriesit so smiesnou vyhovorkou? Kolko tam este musi zomriet ludi, aby uprava osvetlenia zacala byt pre magistrat financne rentabilna? Nami plateni uradnickovia sa pekne pred zodpovednostou pozasivaju, zatial co my ostatni budeme platit (aj zivotmi) za ich neschopnost?

Takychto miest su v Bratislave desiatky, tu napriklad je nezakonne, ale mestom odobrene parkovanie pred prechodom. Tiez sa caka na zabitie?
https://www.odkazprestarostu.sk/bratislava/podnety/23686/parkovacie-boxy-pred-priechodom-pre-chodcov
29. október 2019

Martin Uváček

Miesto kde sa stala nehoda je už zvýraznené a osvetlené. Orezom prešli aj koruny stromov a myslím že situácia je už lepšia ako v roku 2016.
05. marec 2024

Martin Uváček

Sú tam nové LED svietidlá, Vozovka je už omnoho kvalitnejšie osvetlená. Podnet by som označil ako vyriešený.

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania