Smetisko - Fajnorovo nábrežie

Zodpovednosť za riešenie: Iné

Neriešený

kusok od pristavu kde parkuju nadherne lode s turistami sa vytvara smetisko. naozaj krasna vizitka:-(

09. september 2016

Iva

Pozemok patrí Verejným prístavom a. s. . Už existuje podnet Neporiadok po bufetoch na Fajnorovom nábr.

https://www.odkazprestarostu.sk/bratislava/podnety/28131/neporiadok-po-bufetoch-na-fajnorovom-nabr

Prosím administrátora, aby podnet poslala na email Ing. Monike Ďuricovej
vedúcej oddelenia správy majetku a služieb Verejné prístavy a.s. - nájde ho na internetových stránkach firmy. Už odo mňa dostala email v súvislosti s bufetmi.Zatiaľ mi neodpovedala.
09. september 2016

Odkaz pre starostu

Dobrý deň,

oba podnety sme odoslali Verejným prístavom a.s., konkrétne pani Ďuricovej, hneď po označení zodpovednosti mestskou časťou. Tento podnet bol pani Ďuricovej odoslaný pred 3 dňami (6.9.), podnet Neporiadok po bufetoch na Fajnorovom nábreží ešte 25. júna. Doposiaľ sme neobdržali žiadnu odpoveď.

S pozdravom

Martin Kollárik
[email protected]
02. november 2016

Iva

Neporiadok na promenáde robia asi aj bezdomovci, ktorí sa utáborili na pozemku pod Starým Mostom, ktorý už nepatrí Verejným prístavom a.s. ,ale asi Magistrátu, predpokladám, že patrí k mostu. Požiadala som emailom o pomoc s bezdomovcami o.z. Vagus. Ozvala sa mi Mgr Rosová, koordinátorka projektu Streetwork, že bezdomovcov navštívia a budú s nimi riešiť, aby neznečisťovali svoje okolie.
Neviem či na časti promenády od Osobného prístavu k Starému mostu sú vôbec smetné koše. Je tam parkovisko a cez víkendy celkom veľká frekvencia ľudí, takže problém by mohol byť aj v nedostatku smetných košov. Inak cez víkend som tam videla nejakého pána, ako tam zametá chodník pri Dunaji.

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania