Rekonštrukcia Hanulovej, rozšírenie a odstránenie retardérov

Zodpovednosť za riešenie: MÚ Dúbravka

V riešení
meno
Obyvateľ Dúbravky 07. septembra 2016

Dobrý deň, kedže sa teraz vo veľkom rekonštrujú cesty a chodníky v Dúbravke, navrhol by som obnovenie Hanulovej ulice jej asfaltového povrchu, ktorá sa každý rok musí plátať lebo je milión krát rozkopaná a zalepená. Ďalej by bolo potrebné jemné rožšírenie v jednom úseku, kedže je to obojsmerná cesta a parkuje sa tam v oboch smeroch, čo veľmi komplikuje bezpečnosť a plinulosť cestnej premávky ktorej hustota bola výrazne zvýšená vďaka spackanej rekonstrukcií električkovej trate. Teraz tade chodí veľa áut a nemajú inú možnosť. Obyvatelia ulice asi tiež nej sú nadšený touto sytuáciou. Ďalej navrhujem zrušenie prvého retardéra prípadne dvoch v smere k zlatej lipe. Sú tam tri myslím, že je to prlíš veľa a neďaleko pribudol štvrtý. Mali by ste už konečne prestať frustrovať obyvateľov.

30. september 2016

Odpoveď samosprávy

ďakujeme za podnet. V tomto roku mestská časť Bratislava- Dúbravka realizovala opravy chodníkov a komunikácií v jej správe na základe podnetov občanov, ako aj vlastným prieskumom našich pracovníkov v teréne. Momentálne mestská časť vyčerpala financie stanovené rozpočtom na rok 2016. Váš podnet evidujeme a zaradíme ho do plánu opráv na rok 2017.

Na vašu požiadavku na likvidáciu retardéra som už odpovedal vo vašom samostatnom podnete, Mestská časť v žiadnom prípade neplánuje odstránenie retardéra keďže jeho účelom je zvýšenie bezpečnosti detí. Naopak, pretože sa jedná o prechod pri škole ešte sme ho aj farebne zvýraznili. Vodiči sa musia prispôsobiť v tomto prípade.

Rastislav Bagar, prednosta MÚ
30. september 2016

Obyvateľ Dúbravky

Teraz som ale myslel tie tri retardéri na hanulovej, kde ani jeden priechod neni tam by som poprosil vašu reakciu čítajte láskavo popis a tiež k problematickému úseku kde je zúžená vozovka kvôli parkujúcim autám v oboch smeroch na obojsmernej ceste, kde nie je dodržaný zákon o šírke jedného pruhu. ďakujem
22. júl 2022

Viliam

Oprava už zacala

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania