Zanedbané chodníky

Zodpovednosť za riešenie: MÚ Dúbravka

V riešení
meno
Monika 01. augusta 2017

Dobrý deň. Chodník na Hanulovej 11 a Hanulovej 9 je na viacerých miestach poškodený, drolí sa a je zaburinený. Najlepšie by bolo dať nový asfalt po celej jeho dĺžke. Dokonca ide tadiaľ hlavná bežecká trať, a to by som chcela vidieť toho, kto bude ochotný tam behať a riskovať úraz.
O "kvalite" chodníka medzi Bezekovou a Sokolíkovou ani nehovorím, to nemajú ani v Albánsku a to sa týka oboch strán chodníka. Vraj sa má rekonštruovať cesta, ale čo chodník? Na mnohých miestach v Dúbravke sa vyasfaltovali chodníky a pritom neboli v takom zlom stave ako nižšie uvedený. Zaujíma ma, na základe čoho sa o tom rozhoduje? Snáď či tam nablízku býva niektorí z poslancov?

02. august 2017

Odpoveď samosprávy

Váš podnet zaradíme do plánu opráv. V tomto volebnom období sme sa zamerali na opravy miestnych komunikácií a chodníkov v podstatne väčšej miere ako sa to robilo v predchádzajúcich obdobiach. Nie je možné za dva roky opraviť ku všeobecnej spokojnosti všetkých občanov niečo čo sa desiatky rokov systematicky zanedbávalo.

Rastislav Bagar, prednosta MÚ Dúbravka
23. jún 2020

Monika

Prosím administrátora zmeniť štatút na NERIEŠENÝ, nakoľko zo strany mestskej časti dodnes nedošlo k žiadnej zmene a ani nedeklarovali plán na rekonštrukciu chodníka na najbližšie roky.
23. jún 2020

Odkaz pre starostu

Status 'nerieseny' maju podnety, na ktore samosprava neodpovedala. Podnet opatovne zasielam na Magistrat,

s pozdravom,

Pavla Rachelová
[email protected]

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania