Lavičky na zastávkach električiek

Zodpovednosť za riešenie: Dopravný podnik Bratislava, a.s.

Vyriešený
meno
Anonymný užívateľ 03. októbra 2016

Bol by veľký problém osadiť lavičky na zastávky električiek ? Je až s podivom, že túto "drobnosť" trpíme už roky a desaťročia a predsa sa jedná o vec pomerne investične nenáročnú, ale z hľadiska pohodlia občana veľmi prospešnú ...

03. október 2016

Karlovešťan

Síce nie som jasnovidec, no už teraz viem aká bude odpoveď DPB - "nie je na ne miesto". Čo na tom, že by stačilo posunúť to stupídne umiestnené zábradlie, príp. trocha ubrať z cesty...
03. október 2016

Fero

Zabradlie je umiestnene na prvy pohlad stupidne, ale staci sa trochu zamysliet...
Na fotke traja ludia z troch maju potrebu sa o zabradlie opierat, nohu na neho vykladat. Staci mat na chrbte batoh ktory bude zasahovat do cesty a je na vasej predstavivosti co by sa stalo.
Pokial je na zastavke tento typ zabradlia ktori si mnohi mylia s preliezackou, je umiestnenie zabradlia 30 cm od obrubniku spravna volba.

k teme: isto vas potesi ze sa ulica bude rekonstruovat. Súčasťou projektu je aj oprava nástupných ostrovčekov zastávky Mariánska, ktoré budú s rozmermi 65 x 2 m so zámkovou dlažbou. Vybavené majú byť po novom aj prístreškami a informačným systémom pre cestujúcich.

viac info: https://imhd.sk/ba/doc/sk/15699/DPB-pripravuje-opravu-elektrickovej-trate-na-Spitalskej-ulici?text=%C5%A1pit
04. október 2016

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,
ďakujeme za Váš podnet, zastávka Mariánska nie je v správe DPB ale Magistrátu hl. mesta SR Bratislavy. DPB v spolupráci s mestom plánuje opravu havarijného stavu električkovej trate na Špitálskej ulici v budúcom roku, súčasťou bude aj osadenie nových prístreškov s lavičkami na zastávke.

odbor marketingu a komunikácie
Dopravný podnik Bratislava, a.s.
05. október 2016

Anonymný užívateľ

Ďakujem za odpoveď. Foto z Mariánskej som vložil preto, lebo "systém" nepovoľuje založiť podnet bez lokality a fotky. Avšak na mysli som mal "generálne" riešenie pre všetky, zatiaľ lavičkami neosadené zastávky električiek v meste.
19. december 2017

Karlovešťan

Na novej zastávke je lavička osadená v prístrešku. Podnet je vyriešený.

Foto: imhd

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania