Zbytočné polievanie ciest

Zodpovednosť za riešenie: Hlavné mesto SR Bratislava

Uzavretý
meno
Milan Sečanský 06. októbra 2016

Chcel by som poukázať na zbytočné mrhanie verejnými prostriedkami a to neustálym nočným polievaním Bratislavských ciest.Určite by všetci vodiči ocenili viac opravených ciest za ušetrené prostriedky vynaložené na polievanie.A o čistení komunikácií polievaním môžu zadavatelia rozprávať tomu,čo nevidel rozdiel v čistote medzi poliatou a suchou komunikáciou,teda žiadny.

07. október 2016

David 1

Zbytočné to určite nie je v blízkosti výjazdov zo stavenísk.
10. október 2016

Mária

no minuloročné leto ked teploty išli do 40 ledva vyliezli..tento rok sa snažili veci akoby dobehnúť, nie raz sa mi stalo ako mi pred motorkou zalievali cestu a to nebolo ani 25 stupnov..bolo to fakt funny..čo sa týka stavieb, to si má na vlastné náklady zaplatiť stavebník, tak sa to píše v každom stavebnom konaní....
11. október 2016

Jozef

Zbytočné to určite nie je, pri prasnosti ciest na hlavných ťahoch a hlavne na Račianskej každa trocha pomôže a je jedno aká je teplota (samozrejme pokiaľ nemrzne).
12. október 2016

Milan Sečanský

Tak o prašnosti pri polievaní za dažďa alebo po lejaku aso nemožno hovoriť.To som zažil veľa krát.Aj dnes v noci celé Vajnory a Rožňavská poliate a to predošlú noc aj dopoludnie pršalo,takže o prašnošť asi ide v prvom rade,veď harmonogram nepustí,povedali na dispečingu cestárov.Ale podstatné je,že máme cesty v katastrofálnom stave ,čo je aj veľmi nebezpečné,ale Vám vadí prašnosť.To je ako v zime kúriť v dome,keď mám stále pootvárané všetky okná.Chcel by dom vidieť,či by ste chcel jazdiť po lepších opravených cestách,ale možno prašných,alebo poliatych a rozbitých? Preto všetky prostriedky na cesty by mali ísť na ich opravu.
04. február 2020

Martin Uváček

Myslím že podnet je už po rokoch neaktuálny a môže sa uzavrieť.

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania