Havarijný stav Lieskovskej cesty/Lieskovec

Zodpovednosť za riešenie: Hlavné mesto SR Bratislava

V riešení
meno
Michal Ružek 05. októbra 2016

Prístupová komunikácia do časti Lieskovec a Ketelec je v havarinom stave. V celej dĺžke cesty sa nachádzajú výtlky a celá cesta je ako tankodrom. Aj na miestach, ktoré boli opravované, nie je komunikácia vo vyhovujúcom technickom stave. Po danej komunikácii denne jazdí linka MHD a množstvo áut z firiem, ktoré tu sídlia, alebo majú prevádzky a v neposlednom rade aj obyvatelia Lieskovca.
Prosím Vás o doriešenie tohto problému, ktorý bol doteraz aj napriek snahe mnohých, ignorovaný. Ďakujem.

05. október 2016

somár rámos

To je cesta? Som žil v tom ,že tam NASA trénuje jazdu po Marse.
10. október 2016

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,

Predmetný úsek miestnej komunikácie patrí do správy hlavného mesta. Podnet bol odstúpený Magistrátu hlavného mesta SR Bratislavy na riešenie.



Mgr. Monika Kovácsová
ref. ŽP,OaCH
MiÚ Podunajské Biskupice
25. október 2016

Michal Ružek

Takze to dopadlo rovnako ako v minulosti... Ignoracia. Zaujmalo by ma co musi obcan urobit, aby boli jeho potreby vypocute.
Po tejto ceste denno denne jazdim do prace a nicim si svoje auto. Komu sa mam vyzalovat, aby to malo nejaky efekt? Naozaj v tejto krajine pomaha az ked sa nieco riesi cez TV pripadne noviny/bulvar?
08. december 2016

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň, hlavné mesto si uvedomuje stav niektorých úsekov ciest v hlavnom meste. Vzhľadom na finančné možnosti sú prioritou iné, viac frekventované dôležité úseky hlavných ciest v meste. Lieskovská cesta a Lieskovec, ktoré sú využívané najmä ťažkotonážnymi nákladnými autami nie je zatiaľ v pláne opráv. Všetko však závisí od výšky rozpočtu schváleného poslancami Mestského zastupiteľstva na opravy ciest.

Oddelenie komunikácie a marketingu
Hlavné mesto SR Bratislava
08. december 2016

Michal Ružek

Dobry den,
dakujem za odpoved, aj ked ju povazujem prinajmensom za smiesnu. Pride mi to ako nonsens, aby sa prehliadala cesta, ktora je zivotu nebezpecna len pre to, ze su ine frekventovanejsie cesty v BA ktore treba opravit, aj ked ani zdaleka nie su v takom dezolatnom stave. Z toho rozumiem, ze ta cesta nebude opravena nikdy, lebo vzdy budu ine cesty, frekventovanejsie, ktore treba opravovat... a to je fakt.
Z Vasej odpovede neviem co mam ja vodic osobneho auta robit... mam si kupit tazkotonazny nakladny automobil? Alebo mam poziadat o ulavu na dani, lebo ich planujete minat niekde inde? Mam zmenit miesto vykonu prace? Alebo mam na Magistrat posielat blocky za vyrovnavanie diskov?
09. december 2016

atómové digitálky

Predovšetkým by si si mal uvedomiť,ako neskutočne ich otravuješ.A hlavne teraz, keď musia ťažko riešiť vianočné a koncoročné odmeny.Pracuj viac,nakoniec buď rád ,že máš prácu, viac zrobíš, a keď zničíš ,tak si auto kúpiš nové . Takto by si jazdil na starej hajtre až dosmrti.
23. február 2021

Iveta Fučeková

Lieskovská cesta-cesta-rozbitá (väčší úsek)

dobry den uz neviem kam mam napisat nikto mi neodpoveda uz som oslovila aj televiziu ale zatial bez odpovedi cesta je v dezolatnom stave neda sa zachvilu po nej vobec prejst vymoly na ceste niekde aj 15cm do hlbky kopec bahna po celej ceste vysvetlite mi prosim ako maju tie osobne auta tadial prechadzat to sa uz neda ani nazvat cestou 4 roky sa uz opravuje ale ako prosim o neaku odpoved vdaka asi budeme nuteny zavolat neaku televiziu
23. február 2021

Odkazprestarostu.sk

Dobrý deň, pani Fučeková,
aktualizácia podnetu bola zaslaná na magistrát.

S pozdravom
Jana Žabka
Odkaz pre starostu
24. marec 2021

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,

na predmetnej komunikácií je naplánovaná oprava realizácie povrchovej úpravy v mesiaci apríl - máj 2021. Dodávateľom a vykonávateľom realizačných prác na predmetnej komunikácií je firma D4R7 Construction s.r.o.

S pozdravom

Oddelenie vzťahov s verejnosťou
Magistrát hlavného mesta SR Bratislavy

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania