Chýbajúci priechod na Lenardovej

Zodpovednosť za riešenie: MÚ Petržalka

Vyriešený

Na Lenardovej po oprave povrchu nenamalovali priechod pre chodcov. Ta znacka (aj tak len z jednej strany) je zbytocna, ovela dolezitejsie je priechod namalovat na zem.

07. november 2016

Odpoveď samosprávy

Zriadenie priechodu pre chodcov sa posudzuje podľa príslušných noriem, podľa umiestnenia a kapacity občianskej vybavenosti v území, dopravného významu komunikácie, intenzity cestnej premávky a intenzity prechádzajúcich chodcov. Zriadenie priechodu pre chodcov na Lenardovej ul. nie je nevyhnutne potrebné, intenzita cestnej premávky je veľmi nízka, nakoľko sa jedná len o prístup na parkovisko (nejedná sa o zriadenie priechodu cez miestnu komunikáciu) a priechod pre chodcov nespája chodníky s blízkym a priamym napojením na dôležitú vybavenosť územia, napr.: chodníky pri škole, poliklinike, obchodných prevádzkach a pod. Neoprávnené dopravné označenie odporučíme odstrániť.

mestská časť BA-Petržalka
30. marec 2017

Štefan Lukáč

Chýbajúce dopravné značenie prechodu pre chodcov

1) Chýba zvislé a vodorovné dopravné značenie z opačného smeru ako je miesto odfotografované. Po oprave cesty nebol prechod pre chodcov vyznačený úplne.
2) Na opačnej strene križovatky nie chýba prechod pre chodcov a tak isto krížom nie je napriek chodníku končiacemu na ceste nie je prechod a chodci prechádzajú cestu riskantne.
19. november 2019

Martin Uváček

Tri roky a nič.
07. jún 2022

Martin Uváček

Overenie stavu podnetu - podnet bol vyriešený. Priechod nastriekaný.

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania