Parkovanie na zeleni

Zodpovednosť za riešenie: Iné

V riešení
meno
Daniel Dudinský 03. decembra 2016

Uz som tento podnet raz pridal, spolocne s inym. Kedze MC Ruzinov svoju cast vyriesila a pozemok, na ktorom sa parkuje, je podla MC Ruzinov vo vlastnictve Ministerstva hospodarstva SR, podnet davam ako novy a len pre parkovanie na tom zelenom pozemku.
Treba vyriesit, ze tam parkuju vedome a dlhodobo auta, pri sychravom pocasi je znecisteny chodnik a pristupove komunikacie !
Zodpovednost by mala byt jasna, Ministerstvo hospodarstva SR, pozemok parc. c. 15650/53, k. u. Ruzinov, LV c. 6491, vlastnik SR, spravca MH SR

13. február 2017

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,

MH SR nezodpovedá za porušovanie dopravných predpisov, ku ktorému dochádza na jeho pozemkoch, ani nemá kompetenciu na ukladanie pokút za tieto dopravné priestupky.

Tento pozemok bol predmetom delimitácie na Hlavné mesto SR Bratislavu, delimitačný protokol bol medzi sviatkami bol odoslaný na zverejnenie magistrátu na ich stránke a zaslanie do katastra na vykonanie záznamu.

S pozdravom

Mgr. Michal Dzurjanin
odbor komunikácie | kancelária ministra
13. február 2017

Daniel Dudinský

p. Dzurjanin,
kedze o probleme viete (MH SR) a mate ako vlastnik hospodarit s majetkom zodpovedne a tak, aby nedochadzalo k jeho niceniu, ake opatrenia MH SR prijalo, aby nedochadzalo k jeho poskodzovaniu? Poziadali ste policiu, alebo mestsku policiu o doslednejsiu kontrolu? Osadili ste upozornenie "sukromny pozemok, zakaz vstupu, resp. zakaz parkovania"?

alebo AKE INE OPATRENIA MH SR urobilo, aby nebol majetok nadalej poskodzovany??
18. august 2017

Nivy

a čo tam chceš? Aby ministerstvo svoj pozemok oplotilo?

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania