Chodník/cesta pri Obytnej zóne Nobelova

Zodpovednosť za riešenie: MÚ Nové Mesto

Vyriešený
meno
Karol 05. decembra 2016

Pristupovy chodnik/cesta k obytnym domom Nobelova 6 a 12 je poskodena kvoli instalacnym pracam prebiehajucim na stavenisku obytnej zony Nobelova. Pri budovani kanalizacnej pripojky rozbili najprv prvu cast cesty a zasypali strkom, a doteraz neopravili (a pravdepodobne neskor iba zakryju asfaltom).

Pocas vystavby z neznameho dovodu prislo tiez k zuzeniu existujucej pristupovej cesty/chodnika k bytovym domom Nobelova 6 a 12 a teraz prislo aj k inteligentnemu osadzaniu lamp. Firma realizujuca vymenu to urobila sposobom "lampa do stredu chodnika", co znemoznuje pristup vozidlam napr. prvej pomoci alebo hasicskeho zboru v pripade naliehavej situacie!!!

Rovnako by ma zaujimalo, preco ked sa rozbija spolocny majetok (existujuce chodniky) sa neurobi oprava po celej sirke?

27. december 2017

Adriana

Chodnik pre chodcov a cyklistov

Obyvatelia Nobelovej ulice i nadalej chodia po totalne rozbitom chodniku i napriek viacnasobnym urgenciam o jeho opravu. I takto vyzera chodnik pre chodcov a cyklistov v hlavnom meste !!!
30. december 2017

Karol

Hlavne ze je skolaudovane, treba sa podakovat panovi starostovi.
Rovnako dopadla aj zelen v okoli vystavby.
04. január 2018

Adriana

Kolko este budeme cakat na opravu chodnika ? Je rok 2018 a chodnik je z mesiaca na mesiac v horsom stave. Hlavna vec, ze je oznaceny znackou pre chodcov a cyklistov.
18. marec 2018

Adriana

Chodnik na Nobelovej

Opätovne by som chcela pripomenut chodnik ktory je v katastrofalnom stave na Nobelovej ulici. Sustavne urgujeme opravu chodnika ale asi zbytocne. Zasielam aj foto starej dopravnej znacky ktora je pri chodniku pohodena ako davali nove znacky . Ma este zmysel urgovat stav chodnika a ziadat o jeho opravu ???
23. február 2022

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,
na základe obhliadky bolo zistené, že komunikácia bola upravená a že podnet bol vyriešený.

Za porozumenie ďakujem.

S pozdravom
Mgr. Zuzana Kriglerová
Odkaz pre starostu BANM

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania