"Húština" pri stromoch

Zodpovednosť za riešenie: Iné

Uzavretý

Prosime MPVPS Petrzalka o vycistenie hustiny, rakosia a konarov vyrastajucich okolo topolov pri Chorvatskom ramene na miestach oproti Technopolu.

14. december 2016

Vlado Bukovsky

Pani Miriam, prepáčte ale už divnejšiu požiadavku som nikdy nečítal :-) Možno by mohli ešte pracovníci MP VPS aj vyhrabať všetko opadané lístie pozdĺž Chorvátskeho ramena, co vy na to?? a aby som nezabudol aj v Lužných lesoch by to mohli všetko povyhrabávať a poorezávať a potom za naše peniaze /peniaze daňových poplatníkov/ uskladniť niekde na súkromnej skládke.
14. december 2016

Miriam

Vazeny pan Bukovsky,

je to alej stromov, nie luzny les.
Tento rad stromov bol v minulosti (hlavne pri vyznamnejsich udalostiach, napr. pri navsteve papeza) cisteny od okolitej hustiny a na konaroch a kmenoch boli orezavane dlhe tenke letorasty, ktore mozno vidiet na obrazku. Po tejto uprave mala alej podla mojho nazoru neporovnatelne esteticky vyssiu hodnotu.
Nechajme podnet posudit pracovnikom MPVPS.
15. december 2016

Vlado Bukovsky

Vážená pani Miriam, áno úplne s Vami súhlasím. Určite by bolo krásne kedy pracovníci MP VPS orezávali aj stromy pozdĺž Chorvátskeho ramena ale podľa môjho názoru sú prioritnejšie oblasti v Petržalke, ktoré treba orezávať ako napr MŠ, ZŠ a vnútrobloky a tam MP VPS nestíha. Co Vy na to??
30. apríl 2021

Miriam

Aké je teda, prosím, status quo?
24. máj 2022

Odkaz pre starostu

Buduje sa tu električka, nvm či aj tieto stromy neboli odstránené.
05. november 2022

Miriam

Prosíme o preverenie, či sa podnet doriešil. Ďakujeme

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania