Rezidenčné parkovanie-Jakubovo námestie,Dobrovičova,Klemensova

Zodpovednosť za riešenie: MÚ Staré Mesto

Vyriešený
meno
Jaroslav Sloboda 23. decembra 2016

Dobry den, chcel by som sa informovat o pocte rezidencnych parkovacich miest v lokalite ulic
jakubovo namestie, dobrovicova, klemensova. Nedavno sa mi opat stalo zenebolo kde vecer parkovat a effekt sa dostavil. Pokuta a papuca na dobrovicovej. Auto nikomu nezavadzalo len Mestskej Policii.

S pozdravom obyvatel stareho mesta.

23. december 2016

Anonymný užívateľ

pán Sloboda, je jasné, že si vysvetľujete cestný zákon tak, ako to vyhovuje Vám.
27. december 2016

LS

Dodrziavanie pravidiel a ohladu to nam este nejde :) su civilizovane krajiny, kde vas napomenu za to, ze neparkujete spravne v boxe ale na ciare :)
28. december 2016

orbitalfunk Pavúk

Na vodorovnom dopravnom značení V 13 sa nesmie zastaviť a stáť.
13. január 2017

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň, parkovacie miesta na spomenutých uliciach boli na 20 rokov prenajaté spoločnosti BPS Park, a.s., v tejto zóne teda nebolo, nie je a nie je možné zaviesť systém rezidenčného parkovania.

Radoslav Števčík, starosta Starého Mesta
16. január 2017

nataly

len by som chcela odkazat panovi Stevcikovi, ze by ste mali robit vsetko preto, aby ste tu zmluvu s BPS vypovedali. rozdelili ste ulice na dve skupiny a rezidencne karty si zakupuju obyvatelia v BPS. su nam vsak viac-menej zbytocne, lebo po 16hodine sa parkovne neplati a vlastnici bytov s TP na tychlo uliciach nemaju kde parkovat. mnozstvo aparmanov a bytov v prenajme robi situaciu nekontrolovatelnou. zamestnanci twin city a vsetkych ostatných velkych spolocnosti, ktore nezabezpecia parkovanie pre zamestnancov - na toto trpia obyvatelia stareho mesta. tvárite sa ze riesite parkovaci politiku, ale to uznesenie, co ste koncom roka prijali neriesi absolutne nic. nehovorim, ze pan na fotke parkoval spravne, ale nerozumiem ako moze mestska policia asistovat sukromnej spolocnosti - kolko Vam BPS za taketo sluzby plati? preco mestka policia nerobi radsej pochodzky a nekontroluje poriadok v meste? tolko psickarov by mohli denne pokutovat za to, ze necistia po svojich milacikoch - hned by bolo cistejsie, keby sa nenechali kupovat sukromnymi spolocnostami
31. august 2017

Martin

Preco odpovedate, ze NIE je mozne? Preco sa nesnazite rokovat so spolocnostou BPS Park? Ved oni zarabaju len do 16:00 ale aktualizaciou doplnkovych tabul by bolo mozne zabezpecit aby na miestach mohli napr. po 20:00 parkovat iba rezidenti/vlastnici BPS parkovacich kariet. Ked je vola, tak je aj cesta tak preco sa neposnazite aspon trochu pomoct ludom zijucim v okoli spominanych ulic? Nehovoriac o situacii pocas vianocnych sviatkov. Iniciujte rokovania s BPS park a vyrieste to.

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania