Vyhradené parkovanie na Jiskrovej ulici

Zodpovednosť za riešenie: MÚ Nové Mesto

Uzavretý
meno
Brano 29. januára 2017

Chcel by som Vas poprosit o vyjadrenie sa a navrhnutie riesenia k nasledujucemu podnetu. Na ulici je kriticka situacia s parkovanim (uz ste o tom boli informovany v niekolkych podnetoch), ktora sa v nedavnej dobe, z dovodu vyraznej redukcie dalsich park.miest kvoli vystavbe Stein este zhorsila. V tejto situacii niektori spoluobcania, ktori maju vyhradene parkovacie miesta, parkuju svoje auta, pre ktore maju parkovanie vyhradene, na ulici mimo tychto pre nich vyhradenych miestach (niektori arogantne pred alebo za svojim vyhradenym miestom) a na vyhradenych miestach parkuju svoje dalsie auta, pre ktore parkovanie vyhradene nemaju. Celu kratku ulicu tak zabera svojimi autami par jednotlivcov. Vopred Vam dakujem za odpoved a navrh riesenia v situacii, kde arogancia zatial vyhrava.

31. január 2017

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,

Ďakujeme za Váš podnet. Podnet bol zaslaný na vyriešenie.

Jana Plevová
07. február 2017

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,

Podľa vyjadrenia oddelenia výstavby, investícií a správy majetku na Jiskrovej ulici sú všetky vyhradené parkovania vydané v súlade so všetkými príslušnými zákonmi na základe riadnych žiadostí a potrebných dokladov. Ostatné miesta sú verejne prístupným priestranstvom, na ktoré má možnosť vstúpiť a parkovať každý občan. V prípade, že vyhradené parkovacie miesto je obsadené i. MV je nutné kontaktovať Mestskú políciu.


Jana Plevová
07. február 2017

Brano

Dobry den prajem. Prosim vas, co znamena i. MV vo vasej odpovedi? Vopred dakujem.
02. marec 2017

2D

Brano: "iným Motorovým Vozidlom"...

pani Plevová: nechcem krivdiť všetkým operátorom, resp. hliadkam MP, ale vo veľkej väčšine prípadov je v tejto veci opakovaná odpoveď MP, či konkrétne miesto patrí sťažovateľovi, a pokiaľ nie a nevolá majiteľ/prenajímateľ miesta kvôli zabratiu jeho miesta, nič s tým v konečnom dôsledku nespravia. Skončí to, maximálne, opäť opakovaným napomenutím prenajímateľa, ktorý v takomto konaní bude v krátkej budúcnosti pokračovať.

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania