Plastové fľaše po bežcoch

Zodpovednosť za riešenie: Hlavné mesto SR Bratislava

Neriešený
meno
jana 03. apríla 2017

Veľmi ma potešil dnešný začiatok ČSOB Bratislava marathon- je to super akcia pre všetkých aj malých ! Nemilo ma však prekvapilo, ako sa po bežcoch "upratovali" plastové fľaše. Prirodzene ich bežci hádzali popri trati a teda po akcii je to potrebné pozbierať a upratať. Slečny- pravdepodobne dobrovoľníčky- to však zobrali zhurta- pozbierali len fľaše v bezprostrednej blízkosti- kde ich bolo najviac- čo sa naozaj cení- ale bez toho, že by z nich vyliali vodu, či "stupili na krk" ich jednoducho pohádzali do vreca a bolo. Ostatné fľaše - a bolo ich požehnane sa naďalej válali popri trati- bolo treba zájsť "pár" metrov, to však už nikto "nezvládol". Keďže som tam bola na bicykli, zvyšné fľaše som pekne vyzbierala a odhodila. Je možné dohliadnuť na poriadne "doupratanie" po maratone? Ďakujem.

04. apríl 2017

Iva

Jana ste super, že ste to vyzbierali. Teším sa, že je nás viac, čo vlastnoručne riešime, takéto situácie. Pasívnych kecalov je plná Bratislava.
06. apríl 2021

Martin Uváček

Podnet dávno neaktuálny a mohol by sa po tých rokoch konečne uzavrieť.
22. jún 2021

Martin Uváček

Podnet neaktuálny.
22. jún 2021

Odkaz pre starostu

Dobrý deň,

podľa pravidiel portálu nemôžeme podnet uzavrieť pokiaľ sa k nemu samospráva nevyjadrí (hoci aj s tým, že je neaktuálny). Preto sme ju opätovne kontaktovali.

Ďakujeme za porozumenie.

S pozdravom

Veronika Prachárová
Odkaz pre starostu
[email protected]

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania