Povypadávané 3D pruhy na cyklotrase na Kopčianskej

Zodpovednosť za riešenie: MÚ Petržalka

Vyriešený

Už sa to raz opravovalo, ale sroby, ktorými sa značenie ukotvuje do asfaltu sú slabé, treba použiť silnejšie alebo nejake lepidlo špeciálne. Zima spravila tiež svoje. Ďakujem vopred za vybavenie nápravy, je to aj naša vizitka, kedže rade prudia aj rakuski cyklisti.

09. máj 2013

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,
vodorovné značenie sa opravovali už minimálne trikrát. Opravu na náš podnet zabezpečil dispečing Magistrátu hl. mesta SR Bratislava, vzhľadom na to, že daná komunikácia je vo vlastníctve hlavného mesta, nie mestskej časti.
V tomto týždni sa zahájili stavebné práce na II. etape cyklotrasy Servus Pontis, ktoré potrvajú cca mesiac až 6 týždňov. Po ukončení prác zrealizované dielo v rámci už vybudovanej I. etapy cyklotrasy prevezmeme od MČ Bratislava-Rusovce spolu s II. etapou a pri tejto príležitosti bude zabezpečené aj dôkladnejšie uchytenie plastových líšt tak, aby sme predišli k ich častému uvoľňovaniu.
Záverom chceme podotknúť, že lišty boli uvoľnené v zimnom období pri odhŕňaní snehu radlicou a od jarného obdobia bezohľadnou jazdou vodičov, ktorí veľmi často jazdia aj cez samotné lišty, alebo minimálne po ich okrajoch. Jedná sa teda o mechanické poškodenie, ktoré sa podľa zákona nedá ani reklamovať u pôvodného zhotoviteľa I. etapy cyklotrasy Servus Pontis (Doprastav a.s.).

Milka Podmajerská
vedúca Kancelárie starostu
Miestny úrad Bratislava-Petržalka
Kutlíkova 17, Bratislava
t.č. 02/63823 065
fax 02/63 823 908
[email protected]
www.petrzalka.sk
09. máj 2013

Lubos Smidak

Dakujem za fundovanu odpoved, budem situaciu monitorovat a pripadne aktualizujem tento odkaz.
25. august 2013

Lubos Smidak

Dobry den pani Podmajerska, dokoncenie II. etapy a odovzdanie diela pravdepodobne este nenastalo, kedze stav popisany v tomto odkaze pretrvava, viete nam povedat ci a kedy sa vykona naprava? Vdaka vopred!
13. marec 2014

Zdeno

Stav stale pretrvava. Naco sa investovali vysoke ciastky do vybudovania takejto zabrany, ked ju nema kto opravit v pripade, ze sa vdaka predpokladam neodbornemu osadeniu uvolni? Ja to nazyvam plytvanie verejnymi financiami.
14. október 2014

Lubos Smidak

Email zaslany pani Podmajerskej dnes )14.10.2014), kedze na odkaz pre starostu uz nereaguje:

"Dobry den pani Podmajerska,
Rad by som Vas poprosil o zariadenie opravy 3D zabran na cyklochodniku na Kopcianskej, reagovali ste dna 9.5.2013 na moj odkaz pre starostu s tym, ze cakate na prevzatie diela, no rok a pol ubehol a zabrany su stale porozhadzovane po okoli – zjavne boli neadekvatne ukotvene. Chcem podotknut, ze zaobstaranie tychto zabran iste nebolo lacne, tak udrzba by mala priniest usporu miesto dalsieho obstaravania novych, ak sa tieto pouvolnovane stratia. Dakujem vopred za kladne vybavenie mojej ziadosti.
Tu spominany odkaz pre starostu: https://www.odkazprestarostu.sk/bratislava/podnety/3861/povypadavane-3d-pruhy-na-cyklotrase-na-kopcianskej
s pozdravom
Lubos Smidak"
06. júl 2015

Lubos Smidak

Podnet vyrieseny, opravene, takze mozne zmenit status. Diky zodpovednym!

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania