Rekonštrukcia cesty Krásnohorská ul. Petržalka

Zodpovednosť za riešenie: MÚ Petržalka

V riešení
meno
Antoan 01. mája 2017

Rekonštrukcia cesty a kanálov na Krásnohorskej ul. Chcem upozorniť že, na začiatku ulice pred domom Krásnohorská č. 18 Je prepadnutý ešte kus cesty cca 6 metrov , ako je vidno na kaluži vody vždy po daždi. Taktiež poškodené a polámané obrubníky na kraji cesty aj oproti ako sú smetiaky. Keď sa to robí tak nech je to už všetko spravené poriadne nech sa k tomu netreba zase v budúcnosti vracať.
Ďakujem aj za ostatných obyvateľou predmetnej ulice.

05. máj 2017

Odpoveď samosprávy

Uvedené poškodenie parkoviska i chodníka evidujeme v zozname opráv. Samotný plán opráv zahŕňa okrem opráv komunikácií, chodníkov a parkovísk, aj údržbu dopravného značenia, dopravných zariadení, údržbu cestných dažďových vpustov a odlučovačov ropných látok na zverených komunikáciách III. a IV. triedy. Vzhľadom k tomu prednostne zabezpečujeme opravy výtlkov po zimnom období, havarijné opravy a následne opravy zaradené do zoznamu opráv podľa stavu poškodenia.

mestská časť BA-Petržalka
12. máj 2017

Antoan

Cesta a chodník sa následkom stojacej vody stále viac prepadáva takže je to havarijný stav. Keď naprší je tam veľká mláka vody cca 6 metrov. Ak sa to bude odkladať tak sa situácia ešte viac zhorší a bude to stáť viac finančných prostriedkov , ktoré budeme musieť zaplatiť z našich daní. Keď sa robili neďaleko tie kanále, tak sa to mohlo urobiť súčasne a bolo by to omnoho lacnejšie, ako keď sa to bude robiť samostatne. To si vie vyrátať aj človek bez ekonomického vzdelania.

Bolo by slušné , keby mestská časť BA - Petržalka uviedla vo svojej odpovedi osobu a kontakt toho, kto túto odpoveď písal zo dňa 5.5.2017.
09. február 2023

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,

v roku 2023 plánujeme vďaka novej technike viacero opráv ciest a chodníkov v našej správe.
Všetky opravy sú po obhliadke prioritizované podľa urgencie a opravované postupne/podľa možností.
Ďakujeme za vašu trpezlivosť.
Kto? Oddelenie správy verejných priestranstiev

Jana Ryzá, referát komunikácie MČ Petržalka

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania