Tomášiková - Kaluže po daždi pri plote Kuchajdy

Zodpovednosť za riešenie: Hlavné mesto SR Bratislava

V riešení
meno
m m 28. mája 2017

Dobty den po dazdi sa tvoria velke kaluze nerovneho chodnika pri plote kuchajdy na tomašikovej ul oproti pošte ako je na fotke. Syači tam naliat asfalt a vyrovnat nerovnost.Vi že radi rekonštruujete cele sektory ako je z vajnotskej ale jazdi tade množstvo bicyklistou lebo cez kuchajdu nemožu a je to dost neprijemne obchadzat kaluž cez hlavnu cestu ako jazdia husyo auta. Docasne riesenie by pomohlo dakujem to iste je aj pri pošte chodnik oproti kuchajde smerom ku koloseu dve velke kaluze a parkujuce auta neda sa prejst .Chodi tade mnozstvo chodcov od stanice nove mesto .

05. jún 2017

milan

24. apríl 2018

Ľuboš

Rad by som aktualizoval tento podnet a poznamenal, ze sa zatial nic nezmenilo. Kaluze su obrovske a vzhladom k tomu, ze na chodniku parkuju aj auta nastavaju situacie, kedy chodci musia schadzat na stvorprudovu cestu aby sa vyhli kaluzi.

Stalo by za to spomenut aj stav vstavanych kvetinacov kde zvykli rast stromy a teraz je tam uz len rozjazdena zemina.. Mozu to prosim kompetentne osoby zacat riesit? Odporucam ist sa prejst po dazdi tymto chodnikom, nech maju predstavu o co sa jedna.
20. august 2019

Jardo Mladší

cesta sa opravuje na chodník sa vy.......
22. august 2019

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,

ospravedlňujem sa za dlhé riešenie situácie. Opätovne sa vraciame k starším podnetom. O probléme sme informovali príslušné oddelenie. Veríme, že v dohľadnej dobe vám poskytneme stanovisko oddelenia.

Oddelenie vzťahov s verejnosťou
Magistrát hlavného mesta SR Bratislava
09. december 2020

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,

chodník bude navrhnutý na zaradenie do plánu opráv. Plán opráv na nasledujúce obdobie bude zverejnený na stránke hl. mesta SR Bratislavy, opravy budú zaradené do plánu opráv podľa rozsahu a závažnosti poškodenia vzhľadom na bezpečnosť.

S pozdravom

Oddelenie vzťahov s verejnosťou
Magistrát hlavného mesta SR Bratislava

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania