Neosvetlená pasáž

Zodpovednosť za riešenie: MÚ Staré Mesto

Vyriešený
meno
Antoan 05. júna 2017

Pasáž je večer aj po celú noc už vyše roka neosvetlená . Nie je tadiaľ bezpečné prechádzať.
Dúfam že sa urýchlene tento malý problém vyrieši.

09. jún 2017

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň, dom aj pasáž je súkromné vlastníctvo majiteľov bytov a nebytových priestorov. Hľadáme spoločne s vlastníkmi spôsob, ako zabezpečiť osvetlenie Liga pasáže.

Radoslav Števčík, starosta Starého Mesta
21. jún 2017

Antoan

Myslím si, že súkromný vlastník by mal zabezpečiť osvetlenie podchodu a udržbu , ale platby za el. energiu by malo hradiť mesto, nakoľko tade môžu prechádzať všetci obyvatelia mesta.
24. november 2017

vlado

Neosvetlena pasaz

Uz 3 roky nefunguje osvetlenie pasaze na Dunajskej/Grosslingovej. Osvetlenie sa tu opravovalo naposledy pred 3 rokmi, kedy vydrzalo par mesiacov. Mesto sa doteraz spolieha na osvetlenie z pasazovych prevadzok - bagety a kvetinarstvo, ktore vsak o 18:00 zhasnu + na zatvorenu prevadzku po Richmanovi, ktora mala vonku 3 neonove lampy, ktore sa uz tiez vypalili.

Ide o osvetlenie pasaze, ktore zabezpecili najomcovia pasaze nie mesto!!! Ako je mozne, ze mesto nie je schopne 3 roky zabezpecit osvetlenie frekventovanej pasaze v centre mesta, kade chodia stovky ludi denne?! V pasazi je tma a zdrzuju sa tu asociali, ktori sem chodia curat a obtazovat ludi. Vecer je to nebezpecne! Ohladom problemu sme kontaktovali aj spravcu, ten nas vzdy odkaze na mestsku cast Stare mesto. Je to hanba.
24. november 2017

Odkaz pre starostu

Dobrý deň,
podnet sme opätovne preposlali samospráve.

S pozdravom
Martin Kollárik
[email protected]
26. december 2017

Antoan

Osvetlenie je už sfunkčnené

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania