Porušovanie zákazu vjazdu do Vinohradov - Nové Mesto

Zodpovednosť za riešenie: Iné

Uzavretý
meno
Martin 12. júna 2017

Dobry den,
chcel by som upozornit, ze vo Vinohradoch v mestskej casti Nove Mesto - mapku a fotky prikladam v prilohe, kazdodenne jazdia auta, ktore tam nemaju co robit, pretoze je tam zakaz vjazdu pre motorove vozidla. Kazdy den rano tadial prechadzam na bicykli a uz byva velmi zriedka, ze by som tam nestretol auto, ktore si takto krati trasu, aby nemuselo stat v zapche na Racianskej ulici. Prosim o kontrolu policajnej hliadky v týchto lokalitách, pretoze to tu zacina byt nebezpecne, ked na 2.5m ceste Vas predbehne auto v 30km/hod a necha za sebou len kudel prachu.

12. jún 2017

Marek

chcem iba podotknúť , že najviac ich jazdí tade ráno počas zápchy smerom z Rače , čo je ešte viac smutnejšie za jedno ráno keď som tade išiel na bicykli tak úsek od bývalého kamenolomu po novostavby bytoviek na peknej ceste prešlo okolo mna 6 vozidiel z toho 2 policajné auta !! takže prosím pekne ani policajti niesu výnimka a ani oni by tade nemali jazdiť.. možno jedna kamera by tam stačila čo by robila fotky a po prvej pošte domov resp. pri policajtoch na pracovisko by si to rozmysleli či tade jazdiť alebo nie , je to aj nebezpečné kedže to je cyklochodník a cesta je úzka a môže dojsť k zrážke auta s cyklistom keďže jazdia tade jak keby sa nič nedialo .. prosím o napravenie ďakujem
13. jún 2017

LS

stacila by jedna rampa s prejazdom pre bike, na niektorych podobnych cyklocestach uz take su. Ak teda nema ta cesta nejaky iny vyznam..
13. jún 2017

Marek

cestu maju využívať hospodárske vozidlá hospodárske na údržbu vinohradu , teda traktory a podobné typy vozidiel. Využívajú ju aj hasiči keď musia zasahovať kvôli požiaru , vďaka tomu , že väčšina týchto vinohradov je roky zanedbávaná , tak z času na čas tam nastane nejaký požiar , volakedy býval často ruch aj v bývalom kamenolome kde často zahasovali hasiči. ale áno rampa by tento problém riešila len či by to bolo v súlade zo zákonom , záleží komu tam patrí tá cestná komunikácia , keď by bola v správe Nového Mesta potom by to možno stou rampou išlo , keď nie minimálne teda tú kameru z možnosťou fotenia , nejako to zastaviť treba to každopádne ale či to k niečomu povedie ..
20. jún 2017

David 1

No aj to aj prístupová cesta k rodinným domom pod lesom, ktorý majú výnimku. Rampa tam ťažko bude osadená.
20. jún 2017

Martin

tento usek cesty nie je urceny ako prijazd pre domy/zahrady. Na to su tam urcene ine cesty.
10. január 2018

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,

Ďakujeme za Váš podnet.
Oddelenie Verejného poriadku požiadalo MsP o intenzívnejšiu kontrolu v tento lokalite.
V prípade, že ste svedkom priestupku doporučujeme ihneď volať hliadky MsP.


Jana Plevová

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania