Nebezpečný verejný chodník

Zodpovednosť za riešenie: Hlavné mesto SR Bratislava

Uzavretý
meno
Peter Vavro 12. júna 2017

Mestská piesková pláž a oddychová zóna na nábrež,í ku ktorej je potrebné prísť aj týmto verejným chodníkom. Vynikajúci zámer organizátorov, ktorí zabezpečujú projekt Magi pláže je zbytočne znevažovaný niekoľkými nezodpovednými úradníkmi, ktorí nevedia už viac ako rok, zabezpečiť opravu chodníka.

23. máj 2019

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,
ďakujeme za Váš podnet. O jeho doriešení Vás budeme informovať.


MÚ BA - Petržalka
11. jún 2020

Martin Uváček

A čo ste doriešili?
18. jún 2020

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,

sme radi, že vám záleží na stave nášho mesta. O vašom podnete sme informovali kompetentné oddelenie, ktoré sa ním už zaoberá.

S pozdravom

Oddelenie vzťahov s verejnosťou
Magistrát hlavného mesta SR Bratislava
13. júl 2020

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,

Ospravedlňujeme sa, že tento podnet ostal nepovšimnutý a bez odpovede zodpovedného oddelenia. Sad Janka Kráľa prešiel len v druhej polovici minulého roka do správy Magistrátu hlavného mesta, preto doteraz bolo riešenie podnetu v zodpovednosti Mestskej časti Bratislava - Petržalka a nebol nám na Odkaze pre starostu pridelený, až teraz.
O podnete sme informovali Oddelenie správy komunikácií, ktoré ho preverilo a uviedlo, že pracovníkom sa nepodarilo identifikovať miesto poškodenia. Keďže podnet bol zadaný v roku 2017, nevieme, či už náhodou nedošlo k vyriešeniu a oprave chodníka zo strany mestskej časti.

Odkedy park prešiel do správy magistrátu prebiehajú v ňom práce na jeho revitalizácii. V súčasnosti ide o práce týkajúce sa prevádzkovej bezpečnosti drevín, ktoré sú vážne poškodené, odumierajúce alebo odumreté a bezprostredne tak ohrozujú návštevníkov parku. Následne sa bude obnovovať mobiliár parku, budovať a rekonštruovať chodníky a osvetlenie, prvky zverokruhu a fontány.

S pozdravom

Oddelenie vzťahov s verejnosťou
Magistrát hlavného mesta SR Bratislava

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania