Fajnorovo nábrežie - kvetináče s burinou a odpadkami

Zodpovednosť za riešenie: MÚ Staré Mesto

Vyriešený
meno
Iva 19. júna 2017

Na Fajnorovom nábreží pred budovou Osobného prístavu na chodníku pri ceste sú rozmiestnené kvetináče s burinou, suchou trávou a špakmi. Zaujímalo by ma komu patria a či je možné tam zasadiť okrasné rastliny? Na nábrežie chodí veľa zahraničných turistov, nie je to naša dobrá vizitka.

21. jún 2017

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň, ďakujeme za podnet. Objednali sme osadenie týchto kvetináčov rastlinami.

Radoslav Števčík, starosta Bratislava - Staré Mesto
03. júl 2017

Lučenič

Dobré ráno pán Števčík! Toto odpíšete ku koncu mesiaca jún!
18. júl 2017

Iva

Ešte v mesiaci júni osadili objednaní zamestnanci kvetiny. Zostal tam jeden kvetináč bez kvetín. Pretože to robili postupne čakala som, že niekto ešte príde, ale zdá sa, že to nedotiahli a na ten jeden kvetináč zabudli. Zaujímalo by ma, či si ho firma, ktorá prácu robila, vyúčtovala ako kvetináč kde osadila kvety?? Pretože spravený stále nie je.
20. júl 2017

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň, výsadba prebehla v dvoch líniách. Tie pomaľované červeno-žlté vysadila pani z cestovnej kancelárie, ktorá využíva priľahlé parkovacie miesto. Dodávateľ mestskej časti vysadil a vyfaktúroval iba tie svetlé kvetináče. Zabezpečíme čím skôr aj dosadenie toho posledného kvetináča.

Radoslav Števčík, starosta Bratislava - Staré Mesto
20. júl 2017

Iva

To je veľmi pekný skutok od tej pani. Vysadila tam pekné kvety a chodí ich tam aj polievať. To ma teší, že pribúdajú ľudia , ktorí sú aktívni voči svojmu životnému prostrediu. Na Vajanského nábreží zamestnanci firmy Trekland už niekoľko rokov sadia na ulici ku stromom kvety a starajú sa o ne. No žiaľ nie je nikto v ich dome, kto by sa k nim pridal.
21. júl 2018

Iva

Tento rok sú už pekné kvety vo všetkých kvetináčoch. Prosím označiť ako vybavené

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania