Cyklotrasa na Vajnorskej - zničené značenie + parkujúce autá

Zodpovednosť za riešenie: Hlavné mesto SR Bratislava

Vyriešený
meno
Lucia 29. júna 2017

V tejto casti Vajnorskej ulice bola znacena cyklotrasa na chodniku, ktory bol zdielany s chodcami. V tejto casti bol zaroven zakaz parkovania aut na chodniku.
Momentalne je znacenie cyklotrasy na chodniku uplne znicene, vyblednute a pozdlz celeho chodnika parkuju auta.

Aky je teda oficialny stav tohto useku chodnika? Je tu cyklotrasa? Ak ano, malo by sa obnovit jej znacenie. A rovnako zakazat parkovat autam na chodniku a umiestnit relevantne dopravne znacenie, ktore tu uplne chyba.

04. júl 2017

Dušan Rybár

Dobrý deň, nakoľko bývam v dome ktorý je vidieť na fotke môžem povedať ze zákaz státia tam nebol, iba tam bola cyklotrasa, ktorú aj tak cyklisti nevyužívajú a nevyuzivali. Parkovanie domácich je veľmi obmedzené keďže parkoviska pred vajnorskou 98 sú z väčšej časti rezervovane pre firmy a parkovanie pre obyvateľov novej doby 3 je tiež obmedzené. Z väčšej časti auta ktoré tu cez deň parkujú sú auta ľudí čo bud pracujú v poluse, alebo v okolí a samozrejme počas akcií v ntc, hokeja a futbalu. Už z fotky je vidno ze ide o dostatočne široký chodník z ktorého sa kľudne po celej dĺžke mohlo odkrojit miesto pre parkovacie boxy tak aby obrubník bol na začiatku cyklotrasy, autá by mali jasne určené ako by mali parkovacie miesta a tak by niekto nezaberal miesta pre dve autá, cyklisti a aj chodci by boli spokojný a hlavne by sa neobmedzovali ľudia ktorý bývajú v novej dobe 3 a Vajnorskej 98
06. júl 2017

Roman Salkovic

A ja som si vzdy myslel ze slovo chodnik je od slova chodec a nie auto. Opat jeden skvely priklad, ako sa chodci vytlacaju na cyklochodnik kde moze dochadzat k nebezpecnym stretom. Chodnik by mal byt primarne urceny chodcom. Bratislava je jedine hlavne mesto v Europe ktore ma takuto "parkovaciu politiku". Kedy si ludia uvedomia, ze vlastnit auto neznamena ze s nim automaticky dostavam moznost parkovat kdekolvek, ale hlavne zadarmo?
20. máj 2022

Martin Uváček

Aktuálne už bez aút.

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania