Fajnorovo nábrežie - vyschnutý trávnik

Zodpovednosť za riešenie: Hlavné mesto SR Bratislava

Vyriešený
meno
Iva 06. júla 2017

Prosím o láskavé riešenie problému, ktorý už celé desaťročia špatí nábrežie. Každý rok keď nastane leto a horúčavy, vyschne trávnik pri pamätníku Dunajskej flotile do takejto podoby, ako je na fotografii a je tak celé leto. Nebolo by možné zabezpečiť pravidelné polievanie alebo nejaké zavlažovanie?

18. júl 2017

Iva

Práve som sa v jednej diskusii na internete dozvedela, že existujú aj trávne zmesi určené pre suché miesta, aj v prírode existujú trávy, ktoré sú prispôsobené výpekom, napr. rôzne kostravy (festuca) a pod. nebolo by toto riešenie osadiť tam takéto rastliny, miesto bežného trávnika, ktorý vyschne a fakticky zahynie.
21. júl 2017

Iva

Dotaz pre administrátora: Prečo ste , prosím , poslali na riešenie tento podnet na Magistrát, keď Fajnorovo nábrežie je v správe Starého Mesta. Magistrát predsa kašle na všetko a na všetkých. V Starom Meste mám šancu, že sa mojím podnetom niekto bude zaoberať.
22. júl 2017

Odkaz pre starostu

Dobrý deň,

túto zmenu zodpovednosti uskutočnilo Staré Mesto pred 5 dňami, nešlo teda o náš zásah. Pôvodne bol podnet odoslaný Starému Mestu.

S pozdravom

Martin Kollárik
[email protected]
01. august 2017

Iva

Odkaz pre Magistrát : Pri voľbách Vám to zrátame.
03. október 2019

Martin Uváček

Teraz už trávnik pekne zelený.

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania