Kruhový objazd na Janka Alexyho (Bratislava - Dúbravka)

Zodpovednosť za riešenie: Hlavné mesto SR Bratislava

V riešení
meno
Peter 02. septembra 2017

Pred pár rokmi som zachytil, že sa diskutovalo o kruhovom objazde na Janka Alexyho a chcem sa spýťať, či táto myšlienka stále niekde u kompetentných drieme. Chápem, že priorita je najskôr rozšírenie Harmincovej a možno predĺženie Saratovskej smerom na Bory, ale taktiež smer na Lamač a vjazd na obchvat sa bude musieť začať riešiť. V septembri sa všetci "tešíme" na opätovné ranné zápchy na mieste, kde sa stretávajú v jednom bode ulice Bagarova, Janka Alexyho, Na Vrátkach, vjazd na diaľnicu, zástavka autobusov, prechod pre chodcov a smer z Lamača a do Lamača. Kruhový objazd by úplne asi neodstránil tento problém, ale značne by eliminoval riziká nehôd, ktoré sú tu takmer na dennom poriadku, pretože tento úsek je celý veľmi zmätočný aj pre domácich a nie to ešte pre cudzích vodičov.

02. september 2017

SelfMan

Osobne vidim problem v tom, ze ked tu zacne vystavba, tak nie su k dispozicii ziadne efektivne alternativne trasy, kedze v smere na mesto mame len 2 vyjazdy. (alexyho a Harmincova). Vyjazd na DNV nepocitam, ten uz ma co robit s dopravou z DNV, Taktiez sa mi nezda umiestnenie kruhoveho objazdu ako to najidealnejsie.
Nez sa tu vobec nieco zacne budovat, tak je najprv potrebne dobudovat Harmincovu na 4 pruhy, pripadne ako som uz spominal na inom mieste, vybudovat vyjazd z Dubravcickej na dialnicu.
03. september 2017

cestár

Vážení diskutujúci, kludne sa s uvedeným problémom obrátte priamo na pána pimátora Nesrovnala, ten na magistrát poprímal kopec odborníkov, ktorí uvedený problém vyriešia ľavou zadnou, pretože veľmi dobre hospodária a majú prebytok v rozpočte, takže to určite nebude problém a s termínom blížiacich sa volieb Vám to určite slúbi a zaradí medzi priority mesta, len mu pripomente, že v uvedenej lokalite chce stavať náhradne nájomné byty a na Poliankach finišuje rozsiahla výstavba, ktorá sa určuite negatívne dotkne všetkých z tohto územia. Rekonštrukcia ciest, ktorú teraz realizuje po celom meste s vytváraním zápch pre občanov je niečo neskutočné. Ukážkou "odbornosti" je rekonštrukcia komuinkácie na moste SNP, ktorú komusti vybudovali pred 45 rokmi a jazdilo sa, dnes ešte nie je dokončená a už je tam obrovský problém so statikou mosta a následnou živitnosťou. Ďalšou skvelou ukážkou odbornej zdatnosti pracovníkov magistrátu vedených p. primátorom je súťaž na verejné obstarávanie pre verejné osvetlenie. Takže mnoho úspechov a hlavne dobrých nervov v ďalšom snažení.
18. september 2017

Odpoveď samosprávy

Tento kruhový objazd je naďalej uvažovaný aj v aktualizovanom Genereli dopravy hl. mesta SR Bratislavy. Samotná komunikácia J. Alexyho je v správe magistrátu a nemáme žiadne bližšie informácie či sa vôbec uvažuje s jeho realizáciou, prípadne kedy by k nej mohlo dôjsť.

Rastislav Bagar, prednosta MÚ Dúbravka
25. november 2017

Miroslav Švantner

Dobry den, vybudovanie takto rozsiahleho kruhoveho objazdu v tejto lokalite by znacne znizilo kvalitu byvania v okolitych domoch.
Problemom tejto krizovatky je masivne "zneuzivanie" ulice na Vratkach na vyjazd aut z koncovych casti Dubravky.Znizeniu poctu dopravnych nehod by pomohlo obmedzenie dopravy cez ulicu na Vratkach (osadit prejazd zakazany, resp. kedze ulica je uzka, tak ju zjednosmernit tak, aby sa do ulice Na Vratkach dalo len odbočiť z Alexyho).
08. august 2018

Ernest Hlinik

Miroslav, asi to tu citaju ludia co si tade robia skratky, nakupia pozemky, postavia "chatky"a potom zneuzivaju cesty... to je take... klasicke... slovenske ci bratislavske? proste chaoticke...
okrem toho, nechapem ako moze tolko ludi nevediet prejst jednou blbou krizovatou. tiez som ju videl prvy krat, druhy krat, dal som si pozor, jazdim denno denne, davam pozor.. chapem ze soferi su len ludia... ale to je to ponahlanie sa, ked niekto odbocuje, potom buraju burani...
08. august 2018

SelfMan

S tou krizovatkou je to tak, ze pokial tam ide domaci, ktory situaciu pozna, vie ze sa pri odbacani z ulice Na vratkach do lava musi "vysunut" v case, ked od lamaca neprichadzaju auta. Vtedy ho vzdy niekto z Alexyho pusti. Takto to funguje vo vacsine pripadov bez problemov a dokonca aj relaitivne plynule, hoc pomalsie. Problem nastava v momente, ked tadialto ide vodic, ktory je "menej znaly" situacie. Vtedy dokaze kolona Na vratkach pekne narast.
@Svantner - Zjednosmernenie ulice na vratkach je ten najhorsi napad. Uvedomte si, o kolko tato ulica odlahcuje Saratovsku. Na konci Dubravky neustale pribudaju nove byty.
Kolko krat uz bolo slubovane dalsie napojenie Dubravky na dialnicu?
Videli sme co tu bolo, ked bol uzavrety/rekonstruovany tunel popod zeleznicu na Agatovej..
08. august 2018

Miroslav Švantner

@Selfman - ulica na vratkach nema parametre pre bezpecnu obojsmernu prevadzku. To, ze ju zacali vyuzivat "šikovníčkovia" ako hlavnu tranzitnu trasu cez Dubravku, je nerieseny problem, ktory treba riesit. Je to to iste, ako tolerovanie parkovania na chodnikoch, travnikoch...
Ked sa stavaju nove byty na konci Dubravky, mal sa spravit napajac na dialnicu (bud ako 20rokov slubovane predlzenie Saratovskej smerom na Bory mal, alebo ako novy pripajac tam kde sa stavaju nove byty). O odlahceni Saratovskej si vzhladom na priepustnost ulice Na Vratkach dovolim polemizovat a netreba zabudat, ze to male odlahcenie Saratovskej sposobuje mega velke spomalenie krizovatky Alexyho x Na Vratkach (napr. ked maju odbocit kamiony na ulicu Na vratkach, nemozu, lebo ulica je upchata kolonou aut, v takom pripade stoji cela Alexyho, dalej Alexyho spomaluju caste nehody "sikovnickov" z ulice Na Vratkach),
Za sucasnej situacie je zjednosmernenie ulice najlepsie riesenie, ktore vyriesi problem tejto krizovatky.
08. august 2018

Tyler

Nie som so isty ci rozumiem. Teda vyuzivanim dostupnej cestnej siete sa clovek stava “sikovnickom”? Rozumiem tomu spravne?
08. august 2018

Miroslav Švantner

@Tyler - rozumiete tomu uplne spravne. Ulica na vratkach nema parametre na to, aby sa dennodenne vyuzivala na skracovanie si cesty masami aut z konca Dubravky + dalsi cezpolni. V kazdej normalnej spolocnosti, kde funguje samosprava, by prejazd ulicou na Vratkach nejako zregulovali (prejazd zakazany, zjednosmernenie, zakaz prejazdu automobilov nad 3,5t..., starousadlici si iste pamataju, ako sa napr. zakazal prejazd Liscim udolim). Navyse, ak by vodici dodrziavali pravidla cestnej premavky (pozrite si, co znamena Dat prednost v jazde), tak ulica na vratkach by stratila na atraktivite.
08. august 2018

SelfMan

@Švantner - nuz, ulicu Na vratkach by ste zjednosmernili (s cim ja nesuhlasim, kedze je to moja hlavna komunikacia ako sa dostat domov a do kancelarie). Problem krizovatky to aj tak nevyriesi, kedze to co ju hlavne blokuje su vozidla stojace na semafore v smere do Lamaca. Nad cim by ste sa mali skor zamysliet je, preco jazdia kamiony Dubravkou, ktora je obytnou mestskou castou a nie vyrobnou. Je zvlastne, ze Vam toto neprekaza.
Mnohe z tychto problemov by odstranilo dobudovanie predlzenia Saratovskej.
08. august 2018

Tyler

Aha ok. Tak by som mal este nejake dalsie otazky:
- O ktore parametre presne ide?
- Kolko aut je masa aut?
- Ak je dennodenne vyuzivanie problem, ktore dni by prechadzali v uvahu ako v poriadku?
- Kde v Dubravke smerom od krizovatky Alexyho/Na vratkach je hranica, kedy by sa nejednalo "skracovanie si cesty masami aut z konca Dubravky" (teda kde je ten koniec Dubravky)? Je to Drobneho, Nejedleho alebo Dubravcicka?
Dakujem
08. august 2018

Miroslav Švantner

@SelfMan - zjednosmernenie Na Vratkach (za benzinkou, v smere od Alexyho do Dubravky) by malo vyhodu minimalne v tom, ze krizovatka by nebola blokovana, ked nejake auta z Alexyho nemozu kvoli plnej ulice Na Vratkach odbocit na ulicu na Vratkach. Nevznikali by kolizne situacie pri pre niektorych vodicov zlozitom odbocovani vlavo na Alexyho (hlavne vtedy tam vznikaju dopravne nehody).
Zakaz vjazdu kamionov do Dubravky podporujem aj ja (neviem, z coho ste vydedukovali, ze mi to neprekaza). Plne suhlasim a podporujem dobudovanie predlzenia Saratovskej.
@Tyler
- ide hlavne o sirku cesty, vodorovne dopravne znacenie, chodniky pre chodcov.
- predpokladam, ze ste zahranicny obyvatel byvajuci v legalne prenajatom byte, alebo vlastnite byt, avsak nerozumiete dobre po slovensky. Pojem masa aut, ludi, veci sa pouziva na oznacenie blizsie nespecifikovaneho velkeho mnzozstva aut, ludi, veci. Niekto si pod masou aut moze predstavit 10, iny 100 aut...
- kludne mozete Na Vratkach pouzivat dennodenne ak budete dodrziavat pravidla cestnej premavky (pozreli ste si, co znamena Dat prednost v jazde? Zakaz vojdenia do krizovatky?)
- ak by bolo na mne, zablokoval by som vjazd z Nejedleho, Drobneho, Dubravcickej, Agatovej
08. august 2018

Tyler

Ak by som si mohol dovolit este predsa nejake otazky:
- Aka sirka cesty je momentalne na ulici Na Vratkach?
- Chybajuci chodnik na Agatovej od hasicov smerom na DnV tiez znamena ze cesta nevyhovuje a mala by byt zjednosmernena/uzavreta?
- Kedze "Pojem masa aut, ludi, veci sa pouziva na oznacenie blizsie nespecifikovaneho velkeho mnzozstva aut, ludi, veci." tak by som rad vedel, kolko je to masa pre Vas
- Ja nedodrziavam pravidla cestnej premavky?
- Zodpovedane
Dakujem
08. august 2018

SelfMan

@Švantner - nuz Vy ste prvy spomenuli, ze tam maju kamiony problemy. Tieto by tu nemali, pokial by mali inu pristupovu cestu. Neznamena to vsak, ze koli kamionom obmedzime ostatnych.
Pokial potrebuje vozidlo odbocit z Alexyho (smer Lamac) na ulicu Na vratkach, tak dava prednost vozidlam z proti smeru a zaroven dostava prednost oz vozidiel z ulice Na vratkach.
Pavidla su jasne. Aut, ktore takto odbacaju je malo. Nie je to "hlavnym" tokom/smerovanim vozidiel. Takze o com sa bavime? Temou hlavneho prispevku je kruhovy objazd, nie ulica Na vratkach ako taka. Podla vyssie uvedenych vyjadreni su upravy v nedohladne.
Dalsia vec, ak by sme brali v uvahu "nedostatocne parametre", potom by museli uzavriet aj celu Agatovu.
08. august 2018

Miroslav Švantner

@Tyler
- neviem presne rozmery cesty, ale viem, ze sirka cesty je nedostatocna na to, aby sa na nej bezproblemovo vyhli protiiduce auta (hlavne v useku od Alexyho pri benzinovej pumpe).
- neviem, aka je situacia na Agatovej, kolko je tam domov a chodcov, takze k tomu sa neviem vyjadrit, ci je tam potrebne obmedzenie prejazdu aut.
- pre mna je masa aut, ked vidim na vratkach kazde rano cakat 10 a viac aut..
- pevne verim, ze dodrziavate. Moju poznamku som napisal v suvislosti s tu a aj na inych forach publikovanom preferovanom sposobe prejazdu tejto krizovatky (vojst do krizovatky a v podstate vynutit si prednost v jazde). Takyto sposob prejazdu krizovatky na jednej strane chapem (ak by vodic nevosiel do krizovatky, tak tam bude stat v spicke hodiny), na druhej strane takto jazdiaci vodic porusuje dopravne predpisy.
08. august 2018

Miroslav Švantner

@SelfMan - kamiony som spomenul, lebo vidim kazdy den, ako tam maju problem odbocit. Predpokladam, ze nerobia tranzit cez tuto ulicu, ale dovazaju tovar/material pre domy prevadzky na ulici Na Vratkach.
Bavime sa tu o dalsej moznosti, ako zlepsit priepustnost Alexyho bez nutnosti vybudovat megakruhovy objazd + znizit riziko dopravnych nehod na krizovatke Na Vratkach x Alexyho.
08. august 2018

SelfMan

@Švantner - bohuzial, mnohe vozidla cez ulicu len tranzituju a pokracuju na stavby za Dubravcickou ulicou. Vacsina kamionov aj tak jazdi do Technickeho skla. Tie vsak idu "vrchom" cez Saratovsku.
Riesenie celeho tohto dopravneho uzla je v kompetencii dopravnych inzinierov.
HOWGH
08. august 2018

Miroslav Švantner

@SelfMan
- dalsi dovod, obmedzit tranzitujuce vozidla cez ulicu na Vratkach. Zda sa, ze dopravni inzinieri to maju v pazi, tak ich musime trochu nakopnut k akcii :)
Howgh
Prajem pekny den
08. august 2018

Ernest Hlinik

inak zamyslel sa niekto nad takym tym padaroxom, ze ked si kazdy bude skracovat cestu cez ulicu Na Vratkach, tak tam vznikne kolaps a zo Saratovskej to pojde lahsie? Ked tak vidim 10 a viac aut (viac nie je vidiet z hlavnej cesty, preto neviem ci ich tam je 10 alebo 30), tak sa zamyslam, kolko tam ten desiaty caka.. A to sa ich tam snazim pustat na hlavnu, ale irituje ma, ked im to trva dlho, aj ked blikam ako blazon... Nemozem zastavit na hlavnej a cakat.. vytrubia ma, budu sa snazit predbiehat a zas budu kolizne situacie.. Pribrzdit a spomalit plynule mozem, ak blikam, pribrzdim dovtedy, dokym ten koho pustam neprejde..
09. august 2018

Pozorovatel

Kedze vybudovanie kruhoveho objazdu na tejto krizovatke je predpokladam otazkou velmi vzdialenej buducnosti, bezpecnosti a plynulosti premavky by pomohli aj dielcie opatrenia, ktorych realizacia by nemala byt casovo a financne velmi narocna:

1/ usmernit chodcov znackami a zabradlim tak, aby pouzivali iba vyznacene prechody a neskakali do jazdnej drahy vozidlam odbocujucim na vyjazd na dialnicu https://www.odkazprestarostu.sk/bratislava/podnety/46403/priechod-pre-chodcov-krizovatka-j-alexyho-vyjazd-na-dialnicu-d2

2/ vybudovat zastavku v smere do Lamaca v polohe tak ako je znazornena na uvodnom obrazku, cim by sa mohli vybudovat v mieste existujucej tastavky 2 pruhy, lavy pre priamy smer do Lamaca a pravy pre odbocenie na dialnicu

3/ upravit vyjazd na dialnicu v smere od Alexyho tak, aby vozidla prichadzajuce z Dubravky nemuseli pri vyjazde na dialnicu jazdit po nezmyselnom "esicku", kedze najazd je konstruovany primarne pre smer od Lamaca

4/ rozsirit zaustenie ulice Na vratkach, bez ohladu ci ostane obojsmerana, alebo jednosmerna


Z dovodu masivnej vystavby v lokalite Hruba luka na konci Dubravky, by celkovemu skapacitneniu napojeni Dubravky na dialnicu pomohlo vybudovanie predlzenia Dubravcickej od existujucich zbernych surovin az po napojenie na dialnicu v smere do centra.
V 2014 som o tejto moznosti diskutoval so starostom na stretnuti s obcanmi. Odpoved bola, ze stanovisko NDS je take, ze dialnicna krizovatka musi byt v odstupe vacsom ako 1 km od predchadzajucej (napojenie od Borov), co by pri tomto napojeni nebolo splenene.
Osobne si myslim, ze pokial je dialnica vedena intravilanom mesta a zaroven sluzi aj na vnutromesky tranzit (kedze ine spojenie z tejto lokality nie je) , tak by mali byt aj normy prislusne upravene ...
09. august 2018

Ernest Hlinik

Ono je smutne, ze OBCAN ktory plat idane ide riesit co a ako, rozmysla, navrhuje, lame si hlavu, a este musi aj urgovat, nech sa nieco zacne riesit. Tak na co tu mame NDS, mesto, a instuticie, ktore z vysoka kaslu na vsetko, len beru poplatky, a udeluju pokuty ? Ved to mozme rovno zrusit celu NDS, cele mesto a spravovat to v skupine 5 ludi. Aj tak je D2 v dezolatnom stave, len tam hodia znacku A5 a vyriesene (Tu znacku A5 musel niekto nakupot vo velkom, lebo po celom BA kraji sa neskutocne vysadili). To, ze to vytvara kolizne situacie (ako na tejto krizovatke) uz nikoho netrapi. Osobne to beriem uz s nadhladom, lebo som s rozhodol odstahovat sa.
Co je ale taka zvlastnost - neviem ci len Slovenska, alebo coho, tu ti uradnii z NDS, ci mesta, asi neziju na Slovensku, nejazdia po tychto nezmyselnych usekoch, ked ich to netrapi. Ved to nedava logiku. Ako uradnik, ktory ma v moci nieco napravit, co vidi kazdodenne pocas svojej jazdy do prace, nekona tak. Bud je totalny ignorant, nema ziadny talent na pozorovanie a na detaily, alebo potom mi zvysila jedina moznost - vedenie/riadenie kasle na to, lebo riesia svoje postranne ksefty (ta posledna moznost, tu mam z praxe, od viacerych uradnikov a stazovatelov).
24. november 2019

Miroslav Švantner

co tak spravit ten kruhac takto (doasfaltovat cervenu ciaru)?od zst lamac by sa islo do dubravky cez ten cerveny pruh.
07. november 2020

Pozorovatel

@admin

Poprosim vyziadat od Magistratu aktualny stav riesenia
Dakujem
18. november 2020

Odkaz pre starostu

Podnet bol opätovne odoslaný samospráve,

s pozdravom,

Pavla Rachelová
[email protected]
18. november 2020

Odpoveď samosprávy

Ako sme už v minulosti uviedli, komunikácia je magistrátna a mestská časť nemá žiadne relevantné informácie k zámerom magistrátu. Podnet preposielame na magistrát.

Rastislav Bagar, prednosta MÚ BA-Dúbravka
18. november 2020

Odkaz pre starostu

Zmena zodpovednosti za podnet na: Magistrát hlavného mesta
04. december 2020

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,

sme radi, že vám záleží na stave nášho mesta. O vašom podnete sme informovali kompetentné oddelenie, ktoré sa ním už zaoberá.

S pozdravom
Kto? Oddelenie dopravného inžinierstva

Oddelenie vzťahov s verejnosťou
Magistrát hlavného mesta SR Bratislava
26. február 2021

Pozorovatel

Dobry den,
poprosim vyziadat odpoved od samospravy.
Dakujem
28. február 2021

Odkaz pre starostu

Podnet bol odoslaný Hlavnému mestu SR Bratislava,

s pozdravom,

Pavla Rachelová
[email protected]
06. máj 2021

Obyvateľ Dúbravky

Tento kruhový objazd by bolo dokonalé riešenie tohto nebezpečného miesta :)
06. máj 2021

Pozorovatel

Poprosim admina o pourgovanie odpovede z Magistratu.
Dakujem
06. máj 2021

Odkaz pre starostu

Podnet bol odoslaný Hlavnému mestu SR Bratislava,

s pozdravom,

Pavla Rachelová
[email protected]
18. december 2021

Pozorovatel

Poprosim admina o pourgovanie odpovede z Magistratu.
Dakujem
20. december 2021

Odkaz pre starostu

Podnet bol odoslaný Hlavnému mestu SR Bratislava,

s pozdravom,

Pavla Rachelová
[email protected]
07. február 2022

Obyvateľ Dúbravky

Situácia dnes :D
07. február 2022

Pozorovatel

Sorry toto nie je na smiech, toto je tragedia jednak ucastnikov nehody, dalej ludi uviaznutych v kolonach ale hlavne tragedia tisicov obyvatelov Dubravky, kedze sa dlhodobo ignoruje co i len odpoved na navrhy v tomto podnete, nieto jeho realne riesenie zo strany Magistratu.
07. február 2022

Peter

Nie je mesiac, kedy by som tu nevidel minimálne niekoľko podobných nehôd a nehovoriac o raňajších katastrofálnych kolónach. A z vedľajšej ulice "Na Vrátkach" sa stal "dúbravský obchvat" ako to začali Dúbravčania nazývať a premávka je tu už za hranicou únosnosti. Už v roku 2017 tu bola odpoveď z MÚ Dúbravka, že: "Tento kruhový objazd je naďalej uvažovaný aj v aktualizovanom Genereli dopravy hl. mesta SR Bratislavy." Ale túto a podobné odpovede dostávame z magistrátu už dlhé roky. O tomto kruháči sa diskutovalo v Dúbravke už v roku 2012 a dodnes sa s touto hnusnou križovatkou nič nedeje! Ja naozaj nepoznám v tejto časti Bratislavy inú križovatku, kde by kruháč bol tak veľmi potrebný ako zrovna tu! Žiadam magistrát o reakciu a o to, aby už začali konečne konať.
07. február 2022

Pozorovatel

09. augusta 2018 som sa tu pokusil navrhnut s minimalnymi nakladmi zlepsenie situacie v tejto krizovatke nasledovne:

1/ usmernit chodcov znackami a zabradlim tak, aby pouzivali iba vyznacene prechody a neskakali do jazdnej drahy vozidlam odbocujucim na vyjazd na dialnicu https://www.odkazprestarostu.sk/bratislava/podnety/46403/priechod-pre-chodcov-krizovatka-j-alexyho-vyjazd-na-dialnicu-d2

2/ vybudovat zastavku MHD v smere do Lamaca v polohe tak ako je znazornena na uvodnom obrazku (tohto podnetu), cim by sa mohli vybudovat v mieste existujucej tastavky 2 pruhy, lavy pre priamy smer do Lamaca a pravy pre odbocenie na dialnicu

3/ upravit vyjazd na dialnicu v smere od Alexyho tak, aby vozidla prichadzajuce z Dubravky nemuseli pri vyjazde na dialnicu jazdit po nezmyselnom "esicku", kedze najazd je konstruovany primarne pre smer od Lamaca

Doteraz sa k ziadnemu navrhu na zlepsenie existujuceho stavu v tomto skoro 5 rocnom podnete (a min 20 rocnom probleme) nikto z Magistratu relevantne nevyjadril.
Odpovede typu "dakujeme za Vas podnet ...", nech sem uz radsej ani nepisu, lebo to ludi po tych rokoch iba nastve.
Su to len prazdne nic neriesiace zdvorilostne frazy, ktore nic neriesia.

V tejto krizovatke nevie magistrat ani nasvietit priechod pre chodcov. Vsetci vieme ako su chodci na tomto priechode pod sodikovymi vybojkami "neviditelni"
vyse 3 roky stary podnet s fundovanimi "odpovedami" ako sa to neda zrealizovat a ake "neprekonatelne prekazky" musi Magistrat niekolko rokov riesit: https://www.odkazprestarostu.sk/bratislava/podnety/60002/neosvetleny-priechod-pre-chodcov
15. február 2022

Odkaz pre starostu

Podnet bol odoslaný Hlavnému mestu SR Bratislava,

s pozdravom,

Pavla Rachelová
[email protected]
08. apríl 2022

Pozorovatel

​@admin OPS

Dobry den,

poprosim administratora portalu OPS o vyziadanie stanoviska od samospravy k stavu riesenia podnetu.

Dakujem
11. apríl 2022

Odkaz pre starostu

Podnet bol odoslaný Hlavnému mestu SR Bratislava,

s pozdravom,

Pavla Rachelová
[email protected]
04. august 2022

Pozorovatel

Dobry den,
poprosim vyziadat odpoved od samospravy.
Dakujem
08. august 2022

Odkaz pre starostu

Podnet bol odoslaný Hlavnému mestu SR Bratislava,

s pozdravom,

Pavla Rachelová
[email protected]
13. september 2022

Pozorovatel

@admin OPS

K 5 rokov staremu podnetu sa doteraz 2x vyjadrila iba MC Dubravka (posledna reakcia z 18. november 2020), ale riesenie podnetu je v kompetencii Magistratu.

Poprosim pourgovat odpoved z Magistratu k stavu riesenia podnetu.
Dakujem
31. október 2022

Pozorovatel

@admin OPS

Stale bez odpovede z Magistratu :-(
31. október 2022

Odkaz pre starostu

Podnet bol odoslaný Hlavnému mestu SR Bratislava,

s pozdravom,

Pavla Rachelová
[email protected]
16. november 2022

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,

opätovne sme podnet postúpili kolegom.

S pozdravom,
Kto? Oddelenie dopravného inžinierstva

Oddelenie vzťahov s verejnosťou
Magistrát hlavného mesta SR Bratislavy
16. november 2022

Pozorovatel

Za 5, slovom päť rokov !!! ziadna reakcia magistratu 😡
25. február 2023

Pozorovatel

Dobrý deň,
prosím admina, aby požiadal samosprávu o aktualizáciu vyjadrenia k podnetu.
27. február 2023

Odkaz pre starostu

Podnet bol odoslaný Hlavnému mestu SR Bratislava,

s pozdravom,

Pavla Rachelová
[email protected]
13. apríl 2023

Maria

Dnes dalsia nehoda…
13. apríl 2023

Odkaz pre starostu

Podnet bol odoslaný Hlavnému mestu SR Bratislava,

s pozdravom,

Pavla Rachelová
[email protected]
13. apríl 2023

Pozorovatel

@admin OPS

Dobrý deň,
prosím admina, aby pourgoval samosprávu ohladne vyjadreniie k stavu riesenia podnetu.
Dakujem
02. júl 2023

Pozorovatel

@admin OPS

Dobrý deň,
prosím admina, aby pourgoval samosprávu ohladne vyjadreniie k stavu riesenia podnetu.
Dakujem
03. júl 2023

Odkaz pre starostu

Podnet bol opätovne odoslaný samospráve,

s pozdravom,

Pavla Rachelová
[email protected]
03. september 2023

Pozorovatel

@admin OPS
Poprosim admina OPS o pourguvanie odpovede od samospravy.
Dakujem
02. február 2024

Peter

Stále nič? Za posledné dva dni som videl dve nehody a vždy doobeda na tom mieste, ako sa vychádza z ulice Na vrátkach. Situácia je tu už neúnosná a o zápcha ani nehovoriac. Aby sa v jednom mieste zbiehalo 4-5 smerov + prechod + zastávka + výjazd na diaľničný obchvat, to som inde nezažil. A pritom by sa to dalo riešiť úplne elegantne jedným kruháčom... magistrát to ma na háku.
05. február 2024

Odkaz pre starostu

Podnet bol opätovne odoslaný samospráve,

s pozdravom,

Anna Uhrová
[email protected]

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania