Križovatka Chlumeckého-Exnárova

Zodpovednosť za riešenie: MÚ Ružinov

Uzavretý
meno
Ivan 15. novembra 2017

Dobrý deň,
križovatku Chlumeckého-Exnárova sužuje už roky rovnaký problém úzkej cesty, pri odbočovaní na Exnárovu, cez ktorú sa naraz nezmestia 2 autá vedľa seba (viď. obrázok). Bráni v tom z môjho pohľadu zbytočný chodník, namiesto ktorého by mohol byť vybudovaný odbočovací pruh. Vzhľadom na to, že za ním je už cesta dostatočne široká pre 2 cestné pruhy by tento krok rozhodne zabránil možným kolíziam.
Ďakujem.

16. november 2017

cestár

Ivan, máte pravdu, len to by tí odborníci na úrade museli rozmýšľať a to po nich chcete veľa, lebo pracujú a realizujú čo je napísané v zákone a vyberajú si len to, ako šikanovaťa zdierať občana, ale pre neho už niečo urobiť to je nad ich sily.
16. november 2017

Odpoveď samosprávy

Pekný deň,

ďakujeme za podnet. Lokalitu obhliadneme, následne budeme hľadať vhodné dopravné riešenie.

MU Bratislava - Ružinov
13. december 2017

Ivan

Dobrý den,

tento tyzden ubehne mesiac od odoslania podnetu. Naposledy som lokalitou prechadzal poslednu nedelu (10.12.) a stav bol rovnaky ako doposial. Co ste za ten cas zistili, resp. ake dalsie kroky planujete urobit?

Dakujem.
09. apríl 2018

Ivan

Dobrý deň,

dnes je 9. apríl a situácia vyzerá rovnako ako pri podaní podnetu v novembri (5 mesiacov dozadu). Čo priniesla obhliadka lokality? Ako prosím plánujete daný problém riešiť?

Ďakujem.
19. apríl 2018

Odpoveď samosprávy

Pekný deň.

Ďakujeme za podnet.

Predmetná komunikácia má v zmysle ustanovení STN 736110 Projektovanie miestnych komunikácií dostatočnú šírku zodpovedajúcu obojsmernej dvojpruhovej komunikácii.

S pozdravom

Kancelária starostu

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania