Zabudnutý priechod pre chodcov

Zodpovednosť za riešenie: Hlavné mesto SR Bratislava

Vyriešený
meno
Anonymný užívateľ 25. júna 2013

Dobrý deň,
pri obnovovaní vodorovného dopravného značenia sa zrejme zabudlo na obnovenie jedného z priechodov pre chodcov. Bohužiaľ práve tento patrí medzi tie nebezpečnejšie. Pôvodnú farbu už vôbec nie je vidno.
Ďakujeme za obnovenie náteru

26. jún 2013

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,
mestská časť Bratislava-Petržalka nie je správcom predmetnej komunikácie. V tomto prípade ide o komunikáciu II. triedy, ktorej správu a údržbu vrátane údržby zvislého aj vodorovného dopravného značenia zabezpečuje Hlavné mesto SR Bratislava. Mestská časť Bratislava-Petržalka spravuje len tie miestne komunikácie III. a IV. triedy, ktoré jej boli zverené protokolárne do správy hlavným mestom

Milka Podmajerská
vedúca Kancelárie starostu
Miestny úrad Bratislava-Petržalka
Kutlíkova 17, Bratislava
t.č. 02/63823 065
fax 02/63 823 908
[email protected]
www.petrzalka.sk
26. jún 2013

Juliette

normalne mam pocit, ze ked ide o dolezite veci, mestskej casti nepatri v Petrzalke nic...
26. jún 2013

Peter

a co takto keby MC urgovala taketo veci, predsa len je to v Petrzalke mali by sa o to zaujimat a veci urgovat. a nie davat ruky prec!
26. jún 2013

Peter

tento prechod tu ma tusim uz 3 poziadavky, robte s tym nieco!!!
26. jún 2013

Peter

a to umiestnenie znacky na tej zastavke je tiez dost nestastne, je to dost daleko od (neviditelneho) prechodu a sofer si to vobec nevsimne
26. jún 2013

za elektricku

to je tak trapne zo stranu MU Petrzalka...pozrite si napriklad Ruzinovske podnety. Tam ked nieco nepatri pod posobnost MC Ruzinov, okamzite to posuva dalej vecne prislusnemu uradu. To fakt je taky problem zobrat si stadial priklad???
18. júl 2013

Doval

Tento priechod stále nebol obnovený! Všetky priechody naokolo sú, ale tento najnebezpečnejší nie je. Priechod sa nachádza priamo v križovatke, sú tu dve autobusové zastávky. Pri priechode je kríž. Zvislá značka označujúca priechod je umiestnená úplne mimo úroveň priechodu. Je to nebezpečné, opravte to konečne!
09. január 2014

Peter

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania