Zabrana na parkovacom boxe

Zodpovednosť za riešenie: Iné

Neriešený
meno
Vlado 23. decembra 2017

Dobrý deň,
Chcel by som sa spýtať z akého dôvodu bolo zákázané osadenie mechanickej zábrany na prenajté parkovacie státie.
Metská polícia absolútne nekontroluje či vo vozidlách, ktoré stoja na týchto miestach, sú na viditeľnom mieste povolenia prenajímateľa. Takto sa na dennej báze stáva, že si tam parkujú ľudia a prenajímateľ čaká na odťahovú službu, cez víkendy márne. Metská polícia zväčša pokutuje vodičov 10€ , čo pri cenne parkovacieho státia 1800€ je teda smiešna suma. Ak sa prenajímateľ nedostane na svoje parkovacie miesto má ešte hradiť iné. Prečo teda ak si prenajímam takéto miesto, od súkromnej spoločnosti a to miesto je na daný čas moje, mi mesto zakazuje osadiť na neho mechanickú zábranu, ktorým si prenajatý majetok chránim?

29. december 2017

Jimmo

ten majetok je verejný a vy by ste ho mechanickou zábranou poškodili, inak súhlasím že pokuty by mali byť vyššie, tiež ale nie som presvedčený o tom, že súkromná firma ďalej prenajíma prenajatý majetok
29. december 2017

Vlado

Poškodili? Myslim si, že navŕtanie dvoch skurtiek, po ktorych odstranení sa da oprava vykonať okamžite je to smiešny argument.
Ide o princíp, že prenajatý majetok si nie je možne chrániť a mesto to podporuje, ak mesto po obsadení prajatého boxu dá okamžite nahradné miesto nie je problém.
Je to na hlavu postavené.
02. január 2018

Odkaz pre starostu

Dobrý deň,

podnet sme zaslali firme BPS Park a.s., ktorú samospráva označila ako zodpovedný subjekt.

S pozdravom

Martin Kollárik
[email protected]
02. január 2018

Vlado

Dobrý deň, nepochopil som posunutie podnetu na spoločnost BSP Park, keď že nariadenie prišlo od samosprávy a spoločnosť BSP Park túto informáciu iba posunula prenajímateľom.
04. január 2018

Jimmo

áno ide o princíp, firma vám prenajala box, firma vám má zabezpečiť jeho užívanie bez poškodenia majetku, ktorý jej nepatrí, máte to v zmluve ? ak nie, tak sa nečudujte, ak áno trvajte na odškodnení

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania