Aktualizovať podnet
Vznikajúca čierna skládka

Nahrajte obrázok aktualizácie podnetu:

Vaše meno:

Váš e-mail:

Koľko je jedna plus jedna? (zadajte číslo):


   alebo   ísť späť


Pomoc

Pomocou nasledovného dialógu nás môžete upozorniť na akúkoľvek zmenu príslušného podnetu, či už sa jedná o jeho nápravu, alebo naopak zhoršenie daného stavu.

Vznikajúca čierna skládka

Zodpovednosť za riešenie: MÚ Dúbravka

Vyriešený

v pozostatkoch kontajneroveho stojiska sa vytvara cierna skladka prosim o odstranenie, dakujem

07. marec 2018

SelfMan

To stojisko je potrebne zlikvidovat. Toto sa tu opakuje rok co rok.
08. marec 2018

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,

jedná sa o priestor nevyužívaného kontajnerového stojiska prislúchajúceho k bytovému domu Drobného 4, rovnaká situácia sa týka aj Drobného 2 kde sa pred bytovým domom nachádza rovnaká stavba kam obyvatelia ukladajú objemný odpad. Tieto priestory neslúžia na ukladanie tohto odpadu a ukladanie akéhokoľvek odpadu do týchto priestorov je zakázané. Na tento účel pristavuje mestská časť veľkokapacitné kontajnery kam tento odpad patrí. Mestská časť priestory kontajnerových stojísk nečistí, nakoľko v týchto prípadoch postupujeme podľa nariadení Hlavného mesta SR Bratislavy ktoré určilo že čistotu priestorov kontajnerových stojísk má vykonávať správca, ktorého vyzveme aby vykonal vyčistenie priestorov.
Čo sa týka búrania týchto stavieb a skladov náradia plánujeme pokračovať s prácami aj v tomto roku, no nakoľko bol sneh a pomerne nizke teploty nedalo sa práce pre nepriazeň počasia uskutočniť. Je potrebné si tiež uvedomiť že týchto stavieb sa v Dúbravke nachádza pomerne dosť.

M. Blažej
MČ Bratislava-Dúbravka
30. marec 2020

Lukáš Bartošovič

dobry den, za tie zhruba dva roky badat znacny progres podnetu - predmetna "stavba" je pomerne cista a zda sa, ze ludia ako-tak respektuju informacie vylepene na dvoch stenach pozostatku stojiska

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania