Bezbariérový priechod končí na kapote auta

Zodpovednosť za riešenie: Hlavné mesto SR Bratislava

Uzavretý
meno
Ružinov - Prievoz 12. marca 2018

Dobrý deň,
Priechod na Hraničnej pri Terne bol opravený a stal sa z neho bezbariérový čo je naozaj super. Problém je v tom, že končí na kapote auta keďže tam je neriadene parkovisko bez značenia. Tak by bolo vhodné zaistiť aby ľudia, kočíky aj vozičkári keď už majú bezbariérový priechod vo finále nemuseli kľučkovať po medzi auta.
Ďakujem

20. marec 2018

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň, ďakujeme za Váš podnet. Postúpili sme ho na príslušné útvary Magistrátu hl. mesta, ktoré sa mu budú venovať.

S pozdravom Oddelenie vzťahov s verejnosťou. Hlavné mesto SR Bratislava.
21. marec 2018

Michal

aa čo prechod na vozovke? vidíte ho tam ešte? Treba to čím skôr dať do viditeľného stavu, denne tam prejdu stovky áut! Chodec si naň netrúfne niekedy ani vojsť keďže ho nevidno. detto prechod za zákrutou vedľa bizona.
21. marec 2018

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň, v tomto prípade vozidlá stoja na chodníku a z fotografie je zrejmé, že od vyznačeného priechodu pre chodcov sú v dostatočnej vzdialenosti. Zákon o cestnej premávke totiž za istých okolností umožňuje parkovanie vozidiel na chodníkoch pri ktorých zostane voľná šírka chodníka najmenej 1,5 metra. Parkovaním ako je zachytené na fotografii teda vodič červeného auta netvorí prekážku v cestnej premávke, čiže neohrozuje ani neobmedzuje jazdu vozidiel a pohyb chodcov.

S pozdravom Mestská polícia. Hlavné mesto SR Bratislava.
21. marec 2018

Michal

veľmi diplomatická odpoveď, skúste to vysvetliť mamičkám s deťmi. a čo ten prechod? kým sa urobí nová vozovka čo je zrejmé isté pri tomto stave, je možné investovať do nového značenia náteru? to je asi otázka na magistrát alebo na koho?
23. marec 2018

Odkaz pre starostu

re: Michal,
ohľadom nového náteru prechodu pre chodcov Vás poprosím nahlásiť samostatný podnet, ktorý bude zaslaný magistrátu na riešenie.
Ďakujem a s pozdravom
Zuzana Žurkinová
administrátorka portálu
24. máj 2018

Ružinov - Prievoz

Dobrý deň,
Takto to vyzerá počas dňa každý deň. Prosím o opätovné zaslanie na magistrát aby na chodníku jasne vymedzil kde je možné na chodníku parkovať a kde nie alebo ešte lepšie nakresliť regulérne parkovacie miesta.
Ďakujem.

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania