Parkovanie a riešenie mestskej polície

Zodpovednosť za riešenie: Hlavné mesto SR Bratislava

V riešení

na Limbovej je zakaz parkovania na strane od nemocnice, na chodniku neostava ani pol metra, a privolana policia riesi len 3 auta ktore parkuju "najmenej zle", lebo nechali na rozdiel od inych aspon meter... naozaj nepochopitelne preco hliadka neprivola odtah a neriesi auta ktore absolutne znemoznili priechod po chodniku!

18. marec 2018

Jana Kolárová

ďalšie autá sú ďalšia robota --------- a policajtoooooom sa tak veľmi nechce
20. marec 2018

Kontrola ciest v meste

Sef MP Pleva si najde vzdy nejaku vyhovorku. Momentalne je v trende vyhovorka "je nas malo".
20. marec 2018

Michal K.

MsP nerobi iniciativne noc. vyzaduju podnet obcana, pretoze by si vyrabali pracu. sami to povedali. takze volajte, volajte, volajte ...
20. marec 2018

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň, ďakujeme za Váš podnet. Postúpili sme ho na príslušné útvary Magistrátu hl. mesta, ktoré sa mu budú venovať.

S pozdravom Oddelenie vzťahov s verejnosťou. Hlavné mesto SR Bratislava.
21. marec 2018

cestár

Kontrola ciest v meste, Ing. Inav Lechner, je poverený vedením mestskej polície a PhDr. Peter Pleva, je vedúci oddelenia komunikácie a prevencie.
22. marec 2018

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň, vo veci "Odkazu pre starostu" boli hliadky Mestskej polície Expozitúry Bratislava III zaúlohované. Zvýšený výkon hliadkovej činnosti v uvedenej lokalite bude zabezpečený v rámci možností personálneho stavu tunajšej expozitúry a plnenia ďalších úloh v zmysle Zákona o obecnej polícii v rámci Okresu Bratislava 3. Problém statickej dopravy a nedisciplinovanosti vodičov nie je problémom len na Limbovej ul., ale celého Okresu Bratislava 3, kde je tunajšia expozitúra vecne a miestne príslušná konať. Z toho dôvodu je táto problematika riešená príslušníkmi mestskej polície operatívne, vzhľadom na personálne možnosti tejto expozitúry. Respektíve sú bezodkladne preverované podnety od občanov, ktoré sú oznámené telefonicky cestou telefonickej linky číslo "159", alebo 02/44634804.


S pozdravom Mestská polícia. Hlavné mesto SR Bratislava.
22. marec 2018

Michal K.

preco sa MsP personalne neposilni? ale o dostatok ludi, co chodia peso resp. mhd a rozdavaju pokuty doradu ulicu za ulicou. nie sa rozvazaju po dvoch v aute s nic si nevsimalu. tak, ako je to vo viedni. iste by si na seba zarobili.
14. apríl 2018

Peter Ondavsky

ak by bola pokuta co i len 20eur, a pokutovanie trvalo i 15 minut... tak za kolko dni si zarobia na svoj plat?? a za kolko tyzdnov aj trebars na to auto...
15. apríl 2018

Michal K.

v Bratislave nie je problem ist lubovolnou ulicou a vybavit za hodinu 60 aut na pokutu, nie 4 :)
16. november 2022

Matej

Limbová-chodník-bariéra na chodníku

Dobrý deň,
chodník na Limbovej je neustále zatarasený autami. Mestská polícia sem pravidelne chodí, je pravidelne volaná, ale je to bez efektu. Keďže parkujúci sú zvyčajne príležitostní návštevníci nemocníc, na druhy deň je to rovnaké... da sa znova volať polícia... ale to naozaj nie je riešenie... Polícia príde, nájde 30 porušení zákona... a každý deň... zvykové právo tam parkovať treba proaktívne zrušiť,

Žiadam o riešenie situácie napríklad napríklad umiestnením stĺpikov, kvetináčov, alebo inej optickej bariéry, ktorá by zamedzila parkovaniu aut na tomto chodníku.

Ďakujem
16. november 2022

Odkaz pre starostu

Dobrý deň,

podnet bol opätovne preposlaný samospráve.

S pozdravom,
Vlado
Administrátor Bratislava-Nové Mesto
Odkaz pre starostu
[email protected]

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania