Autovrak na parkovisku medzi Topoľčianskou a Jantarovou cestou

Zodpovednosť za riešenie: MÚ Petržalka

Vyriešený
meno
David 17. apríla 2018

Na parkovacej ploche medzi Topoľčianskou a Jantarovou cestou je odstavené schatrale motorové vozidlo Skoda Felícia s rozpadnutym blatnikom a sfuknutymi kolesami. Auto ma už viac ako rok prepadnutu TK a EK.

09. máj 2018

Odpoveď samosprávy

Mestská časť Bratislava–Petržalka prostredníctvom mestskej polície hlavného mesta zistila totožnosť držiteľa vozidla a následne mu zaslala výzvu na jeho odstránenie v zmysle zákona o odpadoch s udelenou 60 dňovou lehotou. Držiteľ vozidla prevzal výzvu do vlastných rúk. Ak si vozidlo v udelenej lehote, t.j. do konca júna 2018, nespojazdní alebo neodstráni, nechá vozidlo odstrániť mestská časť Bratislava-Petržalka.

mestská časť BA-petržalka
19. máj 2018

Anonymný užívateľ

Ešte jeden tip, ako sa zbaviť vrakov: Odporúčam prispievateľom na tento portál zasielať podnety o vozidlách bez platnej TK a EK priamo aj na Okresný úrad Bratislava, Odbor cestnej dopravy a pozemných komunikácií. Bude to rýchlejšie a určite účinnejšie! :-)
https://www.minv.sk/?okresny-urad-bratislava
P.S. A aj mestské časti by mali automaticky zasielať informáciu o takýchto vozidlách na Okresný úrad Bratislava - Odbor cestnej dopravy a pozemných komunikácií.
17. júl 2018

Odpoveď samosprávy

Vozidlo bolo odstránené mestskou časťou Bratislava – Petržalka.

mestská časť BA–Petržalka

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania