Nezákoné dávanie papúč za parkovanie

Zodpovednosť za riešenie: MÚ Staré Mesto

Uzavretý

Mestsky policajti si robia co chcu
Davaju papuce aj tam kde nemozu
Pokial dobre viem tak ked chyba zvysle znacenie tak plati to vodorovne. Toto je uz nejeden pripad u nas na Ľadovej ul. v BA
Tato institucia si zdaleka neplni svoje povinnosti ale s radostou okrada vodicou takymto nezakonnym sposobom

20. apríl 2018

Jerome

Pám Peter, ide o rezidenčnäú zónu?? A tí s papučou nemajú nálepky?

Ak je to takto, chvalabohu, ze MsP kona.

Opravte si hrubky, prosím.
zvislé je mäkké

a mestskí policajti je plurál, tiež mäkké...
21. apríl 2018

atómové digitálky

Oj ty ,rezidenčnäá zóna ,ale si mu dal .Až sa zplurálil
23. apríl 2018

Eo

trebalo si to nafotit a riešit v spravnom konani ....pokial tam chybala dopravna znacka, pretoze vodic nemoze byt jasnovidec a musi sa riadit dopravnymi znackami!
16. máj 2018

Odpoveď samosprávy

K riešeniu priestupkov proti bezpečnosti a plynulosti cestnej premávky na Ľadovej ul.:
MsP nezodpovedá za dopravné značenie na ceste - toto je v kompetencii správcu komunikácie, v tomto prípade MČ BA-Staré Mesto. Týka sa to aj umiestnenia a údržby dopravného značenia.
MsP dohliada na dodržiavanie dopravného značenia, a v prípade zistenia priestupku ho rieši podľa svojich zákonných možností. Podľa aktuálneho dopravného značenia je na pravej strane Ľadovej ul. (v smere jazdy) prvé parkovacie miesto vyhradené pre vozidlo ZŤP, a ostatné miesta sú vyhradené pre držiteľov parkovacieho preukazu vydaného MÚ MČ BA-Staré Mesto.
Označovanie parkovacích miest resp. parkovacieho pruhu s plateným alebo regulovaným státím bielou alebo modrou farbou je v súlade s ustanovením § 6 ods. 3 vyhlášky č. 9/2009 Z.z., ktorou sa vykonávajú niektoré ustanovenia zákona č. 8/2009 Z.z. o cestnej premávke v platnom znení.
V dobe od 1. 1. do 19. 4. 2018 bolo na tejto ulici hliadkami MsP riešených 16 priestupkov.
S pozdravom: JUDr. L. Gál, MsP Bratislava
16. máj 2018

Peter

Mna sa tato vec sidce netyka, ja mam na aute parkovaciu kartu pre residentov stareho mesta. Ani jedno z aut na fotografii nie je moje. Ide ale o to ze prave to co je ohranicene bielou, znamena ze tam je statie povolene bez parkovacej karty stareho mesta. Bola tam aj umiestnena zvysle dop. znacenie no vykonavatel stavby ju osadil tak blbo ze pred susedove vchodove dvere. Asi aj preto po kratkom case zmizla. A mestsky policajti o tom velmi dobre vedia. Je to tak oznacene aj v okolitych uliciach. Skor by som povedal ze si na tom niekto urobil lukrativny biznis.
16. máj 2018

Eo

Ja sice nie som judr. Ale podla mna ak chyba dopravne znacenie ktore dovoluje parkovanie iba rezidentom tak potom Msp kona nad ramec svojich pravomoci a zbytocne sa tu brani ze oni nemaju na starost dopravne znacenie! (taky turista nie je jasnovidec...) Taktiez nemozete niekoho namerat mimo mesto kde ma byt obmedzenie rychlosti a dopr. znacenie by chybalo... Chyba vodica ze si nespravil foto dokumentaciu a neriesil priestupok v spravnom konani a zaroven by som podal staznost na danu hliadku...

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania