Porušovanie zákazu vjazdu Hagarova


V riešení
meno
Dušan Veselý 12. júna 2018
https://youtu.be/efZzsdnzzbE

Počas druhého volebného obdobia starostu Petra Pilinského som v Krasňanoch nevidel, že niekto kontroluje dodržiavanie cestných predpisov. Konkrétne rešpektovanie zákazu vjazdu. Už je skoro tradíciou, že zákazové značky umiestnené od pošty kadnárova na ulici Jozefa Hagaru (Hagarova) skoro nikto nerešpektuje a autá jazdia v protismere. Žiadam o nápravu.
Video: https://youtu.be/efZzsdnzzbE

12. jún 2018

Natka

dalsie zakazove znacky su zakrikmi a vobec ich nie je vidiet. NIekedy nazaciatku hagarovej bola aj rychlostna znacka 20 km/hod..ta davno zmizla.. Je potrebne ju opat osadit a tiez urobit na viacerych miestach gombikove retardery. Bycikle prejdu v pohode a auta musia zabrzdit. Najrychlejsie jazdia auta Pizzerie Pirko a postove auta. Retarder si prosim ako je vchod k Kadnarovej 29 .tiez Hagarova 15 a nasledne este jeden
12. jún 2018

Natka

Tiez prosim mestsku policiu o opakovanu kontrolu
12. jún 2018

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,

ďakujeme za podnet, zabezpečíme orezanie krovín pred zarasteným dopravným značením. Vykonávanie kontrol dodržiavania dopravných predpisov je v kompetencii polície a nie starostu obce. Privolať príslušníkov polície je možné na tel. č. 158, alebo 159.

S pozdravom

Eva Miklánková, hovorkyňa MČ Rača
12. jún 2018

Dušan Veselý

Čo chcete privolať? Ved tie auta tam nebudu čakať hodinu. Tam musia chodiť pochôdzkari napr. od 6 hodiny rano do 8 hodiny rano.
20. jún 2018

Andrej

ja osobne by som sa im aj postavil do cesty
09. október 2021

Helena

Overenie stavu podnetu - vyriešený Ziadne auta ju neignorovali po dlhu dobu
09. október 2021

Dušan Veselý

Kecy v klecy pani Helena. Do zakazu sa jazdí denne. Je to na dennom poriadku.
https://youtu.be/krd8cw1yV-I
09. október 2021

Odkaz pre starostu

Zmena zodpovednosti za podnet na: Mestská polícia hlavného mesta SR Bratislavy
13. október 2021

Odpoveď samosprávy

Príslušníci OV MsP BA III. popri plnení ďalších služobných úloh zamerajú svoju činnosť aj na riešenie parkovania vozidiel na Hagarovej ulici v Bratislave.
V prípade, že občania majú podozrenie z páchania protiprávneho činu, môžu kontaktovať MsP na skrátenom telefónnom čísle 159. Na miesto oznamu bude vyslaná hliadka MsP, ktorá preverí oznámenie zo spáchania priestupku a v prípade jeho potvrdenia ho neodkladne vyrieši v zmysle platných právnych predpisov. Ak sa príslušníci MsP dozvedia o priestupku prostredníctvom webovej stránky, spravidla už uplynie veľký časový úsek a vodiči z miesta odídu, takže priestupok už nemôžu riešiť.
Ďakujeme za podnet.

Ing. Marta Urbanová

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania