Nebezpečné ihrisko za domom Ivana Bukovčana 2-8

Zodpovednosť za riešenie: MÚ Devínska Nová Ves

V riešení
meno
Michal 22. júna 2018

Detské ihrisko za domami Ivana Bukovčana 8 - 2 v poslednej dobe viac, ako oddychová časť a ihrisko pre deti, slúži pre "odreagovanie" mládeže, ako aj rôznych asociálov. Títo na ihrisku zanechávajú svoju vizitku v podobe množstva cigaretových nedopalkov, rozbitých sklenených fliaš a iného odpadu, ako aj pokreslené a inak poškodené lavičky a hojdačky. Bohužiaľ sa pri lavičkách našla aj použitá injekčná striekačka a len zhodou okolností ju, ako prvé nenašlo dieťa, ale dospelí. Vzhľadom na tieto skutočnosti, začal byť pohyb detí na tomto ihrisku naozaj nebezpečný. Zaujímavé je, že týmto vandalom neprekáža ani bezprostredná blízkosť policajnej stanice. Je možné upraviť toto miesto, aby opäť slúžilo, ako oddychová zóna a ihrisko pre deti ?

25. jún 2018

Odpoveď samosprávy

Ďakujeme za upozornenie na zlý stav ihriska na I. Bukovčana. Vynasnažíme sa dať toto ihrisko v čo najkratšom čase do poriadku. Taktiež upovedomíme políciu , aby ich hliadka častejšie kotrolovala toto ihrisko, najmä vo večerných hodinách.

Ing. Tatiana Ledényiová
referent výstavby a ŽP
MÚ DNV
26. jún 2018

Common Ennemy

Prečo sa o ihriská pre panelákmi nestarajú obyvatelia priľahlých bytoviek, tak ako je to pri novostavbách?
01. august 2018

Lubo

Endstand, vy ste skutocne odborne vyborne vybavena osoba. Preto by ste mohli poradit, ako na to: ked cca 1x tyzdenne namiesto hry s detmi alebo vnucatami vyzbierate priestor cca 20x80 metrov od crepov, ohorkov a najvacsich h0v1en, a napriek tomu to nestaci, co robit?

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania