Parkovanie pri OD Kocka - Seberíniho


V riešení
meno
Matus Polak 21. júna 2018

Pri OD Kocka na Seberíniho je veľké parkovisko a vždy sú tam voľné miesta ba parkovanie, avšak viacerým ľuďom to nestačí a parkujú na tom chodníku kade-tade - pokojne rovno pred poštou alebo vchodom do potravín. Lebo tieň, lebo o 20m bližšie alebo lebo môžu dokorán otvoriť dvere auta. Nie že by sa popri nich nedalo prejsť, ale prečo takáto anarchia? Koľko áut je dosť na to aby sa to začalo riešiť?
Ďakujem.

17. apríl 2019

Peter Kovac

Pripajam aj ja dalsie fotky bezhlaveho parkovania vsade, kde sa da a ako sa vyuziva prechod pre chodcov ako vjazd. Taktiez je tam nakreslena cyklotrasa, ktora je blokovana stojacimi autami.
09. október 2021

Ladislav Dudor

Bez zmeny.
09. október 2021

Odkaz pre starostu

Zmena zodpovednosti za podnet na: Mestská polícia hlavného mesta SR Bratislavy
13. október 2021

Odpoveď samosprávy

Príslušníci MsP sú o tomto probléme vyrozumení a inštruovaní, aby počas výkonu služby riešili túto situáciu a zabezpečili zákonný stav.

Ing. Marta Urbanová
29. september 2022

Eva Hrabovská

Babuškova-parkovanie-problémové

Dobry den,
chcela by som poukazat na problemove parkovanie na Seberiniho ulici a to, ze ulica, resp tato zakruta, ktora je dost frekventovana v oboch smeroch, je plna aut, ktori jednak stoja nespravne- casto krat na urovni chodnika, takze sa tadial neda prejst alebo velmi do cesty. Bolo by super, keby sa s tym dalo nieco robit, zlepsit oznacenie popripade dat tam nejaku zabranu/znacku. Vdaka
06. október 2022

Odpoveď samosprávy

Príslušníci OV MsP BA II popri plnení ďalších služobných úloh zamerajú svoju činnosť aj na riešenie parkovania vozidiel na Seberíniho ulici v Bratislave.
V prípade, že občania majú podozrenie z páchania protiprávneho činu, môžu kontaktovať MsP na skrátenom telefónnom čísle 159. Na miesto oznamu bude vyslaná hliadka MsP, ktorá preverí oznámenie zo spáchania priestupku a v prípade jeho potvrdenia ho neodkladne vyrieši v zmysle platných právnych predpisov. Ak sa príslušníci MsP dozvedia o priestupku prostredníctvom webovej stránky, spravidla už uplynie veľký časový úsek a vodiči z miesta odídu, takže priestupok už nemôžu riešiť.
Ďakujeme za podnet.

Ing. Marta Urbanová
30. jún 2023

Alica Horsch

Gregorovej-Automobily-iné

Opakovane vidavame auta prechadzat z parkoviska na Gregorovej popri Kocke a vychadzaju cez parkovisko na Seberiniho - a naopak. Dalo by sa nieco urobit, aby sa tato (verim ze pesia) zona oznacila a zablokovala prejazd vodicom, ktori si takto skracuju cestu okolo? Niektori idu priam bezohladne rychlo a za rohom byvaju deti, ktore sa nahanaju pri zmrzline.

Dodatocne by nas zaujimalo, ako je to s parkovanim pri Kocke pod schodiskom, kde zvyknu parkovat viacere vozidla a nie su to prevadzkovatelia stankov - to by sme este chapali...
Na chodniku je aj vyznacena zona, ktora zakazuje parkovanie plus je tam cyklotrasa, avsak tieto znacenia su uz casom zajdene- aj tu sa parkuje.
Dali by sa platne oznacenia obnovit, pripadne raz za cas skontrolovat a pokutovat bezohladnych vodicov?
Dakujeme

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania