Dlhodobé a opakované narúšanie nočného kľudu na OMV

Zodpovednosť za riešenie: Iné

Uzavretý
meno
BAnonym 22. júna 2018

Z cerpacej stanice OMV na Heckovej ulici sa stal nocny bar. V case, ked vsetky podniky v okoli musia zavriet, OMV z nejakeho dovodu moze pokojne predavat alkoholicke napoje, co z nej robi akusi legalnu outdoorovu krcmu. Ludia si kupia pivo, postavaju vonku, kricia, spievaju, hulakaju. Zamestnanci OMV s tym NIC nerobia. Podotykam, ze sa to deje na ICH pozemnku a zodpovednost je na nich. Toto cele sa deje v tesnej blizkosti bytoviek a mnohych rodinnych domov NIEKOLKOKRAT DO TYZDNA.

Navrhujem 2 riesenia:
1. Uplny zakaz cinnosti cerpacej stanice v casoch 22:00-6:00. Nechapem, preco tu pumpa (nezmyslene postavena v obytnej stvrti) musi byt v takych casoch vobec otvorena.
2. Zakaz predaja alkoholickych napojov v danych casoch + riesenie toho, aby sa vo vonkajsich priestoroch nezdrziavali ludia.

22. jún 2018

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,

rušenie nočného kľudu má v kompetencii riešiť jedine mestská polícia. Mestská časť ani samospráva vo všeobecnosti nemá na túto oblasť porušovania zákona žiaden dosah.

Vami dve navrhované riešenia nemôže mestská časť svojvoľne nariadiť, musela by sa pri týchto obmedzeniach oprieť o vyššiu inštanciu.

Aby sme však boli nápomocní aspoň tak ako nám to dovoľuje zákon, napíšeme majiteľovi, respektíve prevádzkarovi čerpacej stanice výzvu na dodržiavanie nočného pokoja a rešpektovanie potreby obyvateľov z okolitých bytoviek.

Ďakujeme za pochopenie

Eva Miklánková, hovorkyňa MČ Rača
22. jún 2018

BAnonym

Dakujem. Moja otazka je: akym sposobom je nariadovane krcmam dodrziavat nocny klud po 22:00? Prevadzky v tesnej blizkosti obytnch domov zatvaraju v tomto case minimalne terasy. Kto im to nariaduje? Preco toto iste nemoze "ten niekto" nariadit aj cerpacej stanici? Nevidim v tom rozdiel.

Ja si mozem otvorit krcmu s terasou priamo medzi rodinnymi domami a mat ju otvorenu celu noc bez akychkolvek problemov? Predpokladam, ze nie. Kto ma dojde "zavriet"?

Cize jedine riesenie pre mna ja kazdu druhu noc volat mestsku policiu? Mam totitz pocit, ze ked to budem robit, daju si ma do nejakeho zoznamu "sialencov" co im volaju stale aj napriek tomu, ze moje podnety budu opodstatnene. Ked som ich volal v noci z nedele na pondelok (uplne horna fotka), po ich odchode (nie, ti policajti ich nerozpustili, len tym ludom dohovorili) dotycni sa smiali ze "aj tak nam nic nemozu". Volal som ich o pol hodinu zase. Mam pocit, ze mestska policia nezmoze NIC.

Dalsia vec je ta, ze mestski policajti im nedaju pokutu. A nemyslim tym ludom, ktori ten hluk robia. Myslim tym pokutu CERPACEJ STANICI. Opakujem, je to NA ICH POZEMKU a je to ICH ZODPOVEDNOST. Kym nebudu zakazdym dostavat pokutu, nemaju absolutne ziaden dovod nieco s tym robit a nieco menit. Ved prave oni zarabaju na drahych pivach, co tam celu noc spokojne predavaju.

Hovorim - takto je to legalna non-stop krcma s nulovou zodpovednostou. Ked nocny klud nedodrzuje krcma, ma z toho problemy krcma, a nie ludia v nej. A riesi sa to. Toto je uplne to iste. Treba pokutovat OMV.
23. jún 2018

Jerome

V.P.

Eva Miklánková, hovorkyňa MČ Rača

toto Vase stanovisko si dajze za klobuk, keby ste prijali poriadne VZN a chranili svojich obcanov, , ktori Vas platia zo svojich dani, nemuseli by ste sa vyhovarat na vyssie instancie,,,
HLUK, bezohladni developeri ....je obrovsky problem po zruseni VZN v celej BA,,,
Vase klise, dakujeme za pochopenie ma nulovu vypovednu hodnotu.
29. jún 2018

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,

prevádzkarovi čerpacej stanice odišla z miestneho úradu výzva na dodržiavanie nočného pokoja.

List je v prílohe.

S pozdravom

Eva Miklánková, hovorkyňa MČ Rača
27. júl 2018

BAnonym

Je 26.07., 23:46 a NIC sa nezmenilo. Pred miestnym lokalom s nazvom OMV postava partia hlucnych chlastajuchich ludi vyuzivajucich neschopnost mesta/mestskej casti nieco v tejto situacii robit.

Takze este raz sa pytam, kedze ZIADNA z mojich otazok nebola zodpovedana: Ked krcma/podnik/bar pravidelne narusa nocny klud, KTO (aky organ) mu nariadi otvaraciu dobu len v urcity cas? Chcem, aby rovnaky organ nariadil presne to iste aj cerpacej stanici OMV na Heckovej ulici. Je to rakovina tejto oblasti, ktora v obytnej zone nema co hladat.

Ziadam OKAMZITE RIESENIE tejto veci a nie len prazdne vyhovorky, ze sa nieco neda. Narabajte s touto pumpou UPLNE ROVNAKO ako by ste narabali s hlucnou krcmou. Poziadajte o "vyššiu inštanciu" (vase slova) ak je to nutne.
27. júl 2018

Jerome

Zobrat licenciu!
02. august 2018

BAnonym

02.08.2018, 02:00 - Outdoorovy bar si pokojne funguje dalej.
07. august 2018

BAnonym

Aby ste si nemysleli, ze ten vas list nejako pomohol. 07.08.2018, 01:00. Zamestnanci cerpacej stanice OMV su priamo angazovani v ruseni nocneho kludu, a to aj po udajnom liste od samospravy, ktora STALE neodpoveda na moje jednduche otazky
08. august 2018

Jerome

Ocividne prednostka Pešková nedokaze riesit problem vo svojej mestskej casti, mala by vyzvat OMV, ze vzhladom naporusovanie zakona im zakazuje posobenie v Raci!
Idealne poslat nadriadenemu do Viedne
08. august 2018

Odkaz pre starostu

Vážení užívatelia,

podnet bol preposlaný na Mestskú políciu a zároveň aj do spoločnosti OMW.

S pozdravom,

Tomáš Štěpán
administrátor odkazprestarostu.sk
Bratislava - Rača
22. august 2018

BAnonym

19.08. - 04:00 - Extremne hlucna partia znacne opitych ludi hulakala pred vstupom do interieru cerpacej stanice. Bola privolana mestska policia. Po jej prichode boli obidvaja "policajti" VYSMIATI priamo do xichtu najhlucnejsim a najopitejsim zo skupiny. Zazneli na ich adresu dokonca aj vulgarne nadavky. Obaja policajti tam postavali, s prepacenim, ako taki tajtrlici. Ich pravomoc je zjavne NULOVA a vsetci pravidelni okupanti tohto non-stop baru to vedia. Menej triezvym kamaratom tohto najhlucnejsieho a najtrapnejsieho retarda s IQ aktualnej teploty sa podarilo presvedcit o (velmi hlasnom) odchode. Ludia z okolitych bytoviek uz po tejto kopke ludskych smeti tiez kricia a prebehnu tam nejake vyhrazky. Lutujem ostatnych obyvatelov Race, ktori budu najblizsie hodiny pocuvat to, co sme my, obyvatelia okolia OMV baru, pocuvali vyse hodiny.

20.08. - 01:15 - partia hlasno sa baviacej a predpokladam ze aj alkohol pozivajucej ludskej spodiny sa zhlukla z bocnej strany vstupu do budovy. Bola privolana mestska policia, ktora prisla, nieco partii povedala a o 30 sekund jej nebolo. Nezmenilo sa NIC. Mestska policia bola v tomto pripade uplne zbytocna a hlavne NESCHOPNA.

22.08. - 00:30 - Auto zaparkovane v areali cerpacej stanice OMV pusta hlasnu hudbu a ma pritom pootvarane dvere. Ludia sa zhlukuju pred vchodom a hlucne popijaju v skupinkach. Doslova legalny bar ktory si moze robit co chce, kedykolvek chce. Bola privolana mestska policia. Voz prisiel, spravil otocku okolo pumpy a bez AKEHOKOLVEK slova, napomenutia a toboz nie POKUTY, odisiel. Vysvetlite mi, ako si toto moze mestska policia dovolit?? ABSOLUTNA NESCHOPNOST.

Situacia sa RAPIDNE ZHORSUJE kazdym tyzdnom. Veci, ktore tu boli na tyzdennom alebo obcasnom poriadku, sa tu deju DENNE!!! Ludia pochopili jednoduche zneuzitie situacie, ked vsetky podniky musia vecer zavriet, a oni chcu popijat a byt hlucni dalej.

ESTE RAZ: ZIADAM, aby organ, ktory nariaduje zakazy teras a podavania alkoholickych napojov po urcitej dobe, OKAMZITE A BEZODKLADNE ZASIAHOL. Okolie Heckovej ulice zacina byt v noci NEOBYVATELNE. Kazdy druhu noc stravim HODINU riesenim tejto situacie.

ZIADAM OKAMZITE POZASTAVENIE CINNOSTI CERPACEJ STANICE OMV na Heckovej ulici v Raci VO VECERNYCH HODINACH od 22:00-06:00 alebo MINIMALNE zakaz predaja alkoholickych napojov vo vecernych hodinach, tak, ako to maju nariadene ostatne hlucne prevadzky.
22. august 2018

Jerome

RACA, mestsky urad, spamatajte sa, ste tu pre svojich obyvatelov, aj z ich dani zijete.
Poslite OMV, MsP, Primatorovi a do sidla OMV vo Viedni varovne listy, ze vykazete OMV z Bratislavy!
22. august 2018

Jerome

A mate odpoved, p.Peskova, z OMV? Zverejnite!!

Vsimnite si podnety len tu v Odkaze /a 90% ludi odkaz neposle, unava, lahostajnost, rezignacia.../: spina, hluk developeri...stavebne prace v noci - skoro rano, ludia v meste akokeby nemali pravo na spanok, potom sa nedivme: havarie a prepnuti ludia...cakate na tragediu, RACA??
22. august 2018

Jerome

Pani Peškova, Vas list z 28.juna NESTACI!! Uplynuli takmer 2 mesiace!
22. august 2018

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,

v predmetnej veci nie je mestská polícia oprávnená konať. Vecne a miestne príslušný je v tejto veci oprávnený konať Regionálny úrad verejného zdravotníctva, regionálny hygienik, Ružinovská 8 Bratislava, v zmysle Vyhlášky MZ SR č. 549/2007 Z. z. ktorou sa ustanovujú podrobnosti o prípustných hodnotách hluku, infrazvuku a vibrácií a o požiadavkách na objektivizáciu hluku, infrazvuku a vibrácií v životnom prostredí.

S pozdravom.



Veliteľ Expozitúry MsP BA III

Mgr. Ján Kocsis
22. august 2018

Odkaz pre starostu

Vážení užívatelia,

podnet bol preposlaný na Regionálny úrad verejného zdravotníctva hl. Mesta Bratislava

S pozdravom,

Tomáš Štěpán
administrátor odkazprestarostu.sk
Bratislava - Rača
22. august 2018

Jerome

VAZENA MsP, avsak nocny klud a opilcov ste povinny riesit!
07. február 2019

BAnonym

Dobry den, po POL ROKU by som sa chcel spytat, ako sa riesi/vyriesil moj podnet. Na ake zmeny sa mam pripravit od jari? Zrusila sa cerpacej stanici OMV cinnost v nocnych hodinach?
07. február 2019

Odkaz pre starostu

Vážení užívatelia,

podnet bol opätovne preposlaný na Regionálny úrad verejného zdravotníctva hl. Mesta Bratislava, nakoľko sme žiadnu ďalšiu odpoveď neobdržali.

S pozdravom,

Tomáš Štěpán
administrátor odkazprestarostu.sk
Bratislava - Rača
13. apríl 2019

BAnonym

Presli DALSIE DVA MESIACE (spolu 10), aka je odpoved???
13. apríl 2019

Jerome

vsetci kompetentni sa na to VY---li
18. jún 2019

BAnonym

Chcel by som sa opytat, co sa deje s mojim podnetom. Presiel presne ROK a nekonecne zurky na pumpe uz znova zacali. Minule tu hulakali ludia este o 5:30 rano (od minimalne polnoci).
27. jún 2019

BAnonym

Dostanem odpoved?
28. jún 2019

Jerome

šialené
03. júl 2019

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,

rušenie nočného pokoja nie je merateľné a hodnotiteľné podľa vyhlášky MZ SR č. 549/2007 Z.z., jeho riešenie nie je v pôsobnosti orgánu verejného zdravotníctva. Tento orgán tiež nerozhoduje o predaji alkoholu (okrem školských bufetov) a o otváracej dobe prevádzok.

Odporúčame riešenie prostredníctvom obce/mestskej časti a mestskej polície.

S pozdravom

MUDr.Jindra Holíková

zástupkyňa regionálneho hygienika
Regionálny úrad verejného zdravotníctva Bratislava
Ružinovská 8
Bratislava

tel.: +42 1917 235 450
www.ruvzba.sk
07. júl 2019

BAnonym

Cize si to tu prehadzujete ako horuci zemiak, ano?
24. august 2019

BAnonym

ROK A DVA MESIACE a ziadna relevantna odpoved, posielate si to medzi sebou, vyvraciate svoje vlastne trvdenia a ZIADNA zmena. Problem sa este zhorsil, hulakajuci ludia kazdy druhy den.
25. august 2019

Jerome

NECHCE SA IM RIESIT, kaslu na ludi, chodte za starostom, snad saVam vymenilo :) vedenie uradu
22. jún 2020

BAnonym

Tak, a je to tu.

Presli presne DVA ROKY od mojho prveho podnetu a nezmenilo sa absolutne ale absolutne nic. Situacia sa este viac zhorsila. Dakujem velmi pekne za vsetkych obcanov, ktori sa chcu mat moznost v noci v klude vyspat. Tlieskam nad vasou neschopnostou a ignoraciou. Bravo.
07. august 2020

Odpoveď samosprávy

Pri riešení tohto typu podnetu navrhujeme nasledovný postu:
- Mestská polícia vykoná kontrolu dodržiavania nočného kľudu v okolí prevádzky a na pozemku s číslom parcely C1509/5 predmetnej spoločnosti OMV Slovensko spol. s.r.o.
- v prípade porušenia pravidiel spíše o tomto priestupku záznam
- následne tento záznam prepošle na oddelenie životného prostredia a dopravy MÚ Bratislava - Rača
- my začneme správne konanie vo veci porušenia ustanovení platného VZN o čistote a poriadku

Podnet preto preposielame na Mestskú políciu za účelom vytvorenia a preposlania príslušného záznamu.

Mgr. Matúš Čupka, vedúci oddelenia životného prostredia a dopravy MÚ Bratislava - Rača
07. august 2020

Odkaz pre starostu

Zmena zodpovednosti za podnet na: Mestská polícia hlavného mesta SR Bratislavy
29. marec 2021

BAnonym

Co po pol roku vyriesila nasa nefunkcna Mestska policia?

Je mi jasne, ze momentalne je oficialne aj tak zakaz vychadzania (nie ze by tu particky opilcov pocas zimy neboli, ale podstatne menej a navyse za zavretymi oknami su ovela tichsi), ale mentalne sa snazim pripravit na prve teple neprespane noci a som zvedavy, aky zasadny posun sa udial po 8 mesiacoch od dalsieho prehodenia horuceho zemiaku, kedze coskoro oslavime TROJROCNICU absolutnej neschopnosti kohokolvek konat.
31. marec 2021

Odpoveď samosprávy

Problémom nedodržiavania prevádzkového času prevádzkami a neprimeraným hlukom v ich okolí nie je problémom len tejto prevádzky, kde je tunajšia expozitúra vecne a miestne príslušná konať. Z toho dôvodu je táto problematika riešená príslušníkmi mestskej polície operatívne. Bezodkladne sú preverované podnety od občanov, ktoré sú oznamované telefonicky na linku: "159".
V predmetnej veci je možnosť sa obrátiť na Regionálny úrad verejného zdravotníctva, na regionálneho hygienika Ružinovská 8, Bratislava, ktorý je vecne a miestne i príslušný vo veci konať v zmysle Vyhlášky MZ SR č. 549/2007 Z. z. ktorou sa ustanovujú podrobnosti o prípustných hodnotách hluku, infrazvuku a vibrácií a o požiadavkách na objektivizáciu hluku, infrazvuku a vibrácií v životnom prostredí.
Na uvedenej pumpe sa vykonávajú a naďalej aj budú vykonávať kontroly dodržiavania nočného kľudu v okolí prevádzky a na pozemku spoločnosti OMV Slovensko spol. s.r.o., a v prípade zistenia porušenia zákona budeme postupovať v súlade so zákonom za účelom začatia správneho konania vo veci porušenia ustanovení platného VZN o čistote a poriadku.

Bc. Marcela Ťarcha
31. marec 2021

Odkaz pre starostu

Zmena zodpovednosti za podnet na: MÚ Rača
31. marec 2021

Tomáš

Riešte svoje problémy s majiteľom/prevádzkovateľom pumpy, Pumpa nie je podnik ktorý spadá pod správu miestneho úradu. Ak nepoznáte zákony kontaktujte sa na ľubovoľného advokáta
31. marec 2021

Odkaz pre starostu

Zmena zodpovednosti za podnet na: Iné
03. apríl 2021

BAnonym

Tomáš:
Ja zakony poznam. To co ste povedali je ako povedat, ze "ked Vas niekto okradne, tak si najdite sukomneho detektiva na najdenie pachatela". Ved pachatel je predsa sukromna osoba a nie niekto z miestneho uradu.

Logika nula. Nic v zlom ale ste absolutny diletant. Ja predsa riesim prislusne organy, aby riesili porusovanie zakona. Som radovy obcan a nemam pravomoc nic s prevadzkovatelom pumpy riesit.
06. apríl 2021

Jerome

Tiež nechápem, prečo Tomáš radí advokáta, úplne scestné!
06. apríl 2021

BAnonym

Ak by ste mi este niekedy niekto chceli odporucit zavolat Mestsku policiu, nech sa paci. Mestska policia sa AKTIVNE zucastnila na ruseni nocneho kludu na cerpacej stanici OMV dvoma sposobmi:

1. Priamy: S ruskami na brade pri nezavaznej urehotanej konverzacii s nejakou ich (asi?) znamou.
2. Sekundarny: Doslova 50 metrov od nich sa v rovnakom case na zastavke elektricky partia 4 opitych mladistvych zabavala ovela hlasnejsie ako oni sami, kompletne ich ignorovali a vobec nezasiahli (ponukaju sa minimalne 2 priestupky: rusenie nocneho kludu a zakaz vychadzania medzi 20:00-01:00). Lebo ved flakanie sa v pracovnej dobe je prednejsie.

Toto cele dokopy, simultanne, trvalo MINIMALNE 25 minut v case od 00:45 v noci 05.04.2021. Na platy tychto dvoch panov sa, prosim pekne, vsetci skladame.

Toto proste nevymyslis.
06. apríl 2021

Tomáš

Pán, pani BAnonymm, tým, že problém riešite 2 roky, je o tom, že nepoznáte zákony.
Verím tomu, že ste nikdy ani nevolali Mestskú políciu, možno iba ako anonym.
S anonymami sa nikto oficiálne nebaví, lebo nemá ako. Riešenie nočného kľudu teda smelo riešte priamo telefonicky s Mestskou políciou ale kľudne aj so štátnou políciou. Ide o jednorazové riešenie v konkrétny deň, v konkrétnom čase.
Mestská časť BA Rača nie je Národný Výbor ako kedysi, napriek tomu čo vo vašej kauze urobila, bolo nad rámec povinností. Pumpa nie je pohostinstvom, takže otázka kto povoľuje otváracie hodiny, je v kompetencií niekde úplne inde. Odporučil som vám radu advokáta aby ste sa zorientovali ako môžete váš problém riešiť. Evidentne neviete ako.
Invektívy, ktoré tu zazneli na moju predošlú radu beriem s úsmevom.
Ja len rozmýšľam kde tak bývate, že vás ruší niekto pri pumpe, ktorá nie je v blízkosti obytných domov,
Možno tu ide o niečo iné, navážať sa do mestskej polície a miestneho úradu.

S pozdravom
Tomáš
07. apríl 2021

BAnonym

Pan Tomas. Keby ste vy niekedy volali mestsku policiu, ktoru som ja volal nespocetne velakrat (vedeli by ste to, keby ste si precitali cely tento podnet a prispevky v nom), tak by ste vedeli, ze mestska policia sa vas na meno nikdy nepyta, takze vzdy nahlasujete podnet ako anonym (dokonca sa vas na to nepyta ani statna policia ale tam predpokladam, ze cloveka identifikuju podla databazy a tel. cisla). Ak by sa ma na akekolvek osobne udaje spytali, velmi rad ich poskytnem.

Keby ste si precitali cely tento podnet a prispevky v nom, co ste - opakujem - zjavne nespravili, tak by ste vedeli, ze pumpa susedi v priamom dotyku s bytovkou so stovkami obyvatelov a dokonca aj rodinnymi domami. Ale vy napisete ze nie. OK, na to naozaj nemam co povedat ako to, ze ste diletant. Pozrite si mapu. Su zadarmo.

Prosim, poslite mi adresu, kde byvate. Velmi rad vam dojdem pod okno vytrubovat kazdu druhu noc klaksonom a poviem vam, ze mate na mna zavolat policiu. Urcite vas to bude 3 roky bavit.

A zaobstarate si advokata.

Prosim, prestante prispievat do temy, ktoru ste si zjavne ani neprecitali a neviete o nej absolutne nic, zjavne ani lokalitu. Ste tu uplne zbytocny.
09. apríl 2021

Jerome

verím,že tie fotky sa dostanú priamo k Vallovi. osobne si myslím, že MsP sa mierne zlepšuje,ale ako v každej profesii, aj tu sa nájdu previnilci a prehrešky. Samozrejme, by nemali byť!

Áno, je ich málo, majú asi nízke platy, avsak p.Vallo po svojom nástupe avizoval, ze sa to zlepší.
Važený Tomáš, MsP je platená z našich daní, MsP má stáť na strane občana, podľa Vášho posledného komentára buď patríte pod štátnu správu a vôbec nepoznáte problémy obyvateľov. Sme civilizovamá krajina /snáď aj po Korone budeme/, takže podľa toho sa majú správať ostatní obyvatelia, ak nie, sú na to paragrafy.

Predsa nemôže niekto rušiť na pravidelnej báze nočný pokoj, obťažovať Vás hlukom,pachom výparmi,atď.

. Vy si pozrite Obciansky zakonnik, snad na to nebudete potrebovat advokata.
13. apríl 2021

Tomáš

No skúste povedať koľko metrov od pumpy je bytovka ci rodinne domy. Postupne vás naučím zákonom.
Mestská polícia vás identifikuje podlá telefónneho čísla z ktorého voláte rovnako ako štátna,
A verte že vedia odkiaľ vietor fúka.
13. apríl 2021

Jerome

čo znamená:

postupne Vás naučím zákonom...to je slovenčina?
A čo keď vie, odkiaľ vietor fúka? Sú platení z našich daní a majú konať v prospech obyvateľov!
13. apríl 2021

Tomáš

Kto má konať v prospech zaujmu jedinca?
13. apríl 2021

Tomáš

Možno vám to časom dôjde
13. apríl 2021

Tomáš

Záujmy jedinca si platí jedinec sám. My z daní neplatíme vaše jednotlivé záujmy. Máte to veľmi pomýlené.
13. apríl 2021

Tomáš

Ja tu vidím dvoch, BAnonim a Jerome možno je to len jedna osoba. Aj keď sú to 2, osoby budeme kvôli dvom ľudom míňať čas a financie na miesto iných potrieb, ktoré treba riešiť? Len Rača má X tisíc obyvateľov. A ešte raz, riešte si tento problém s OMV. Poznajte zákony SR. A neotravujte ale riešte.
13. apríl 2021

Jerome

Jasné, Jerome a BAnonym sme jeden, odhalili ste nás, Tomáš, no muhaha.
A Vy ste urcite ten MsP člen na fotke. Ten vpravo, bez rúška.

MsP a štátna polícia riešia problémy jednotlivca! Naštudujte si a doučte slovenčinu.
14. apríl 2021

Tomáš

Štátna polícia rieši aj verejný poriadok.
Ja som občan Rače čo mu rozum zastavuje nad chudákmi čo riešia úplné nezmysli a ešte ich ani nevedia riešiť a obťažujú iných a aj inštitúcie čo s tým nič nemajú.

Aký problém máte z mojou slovenčinou?
14. apríl 2021

Jerome

zopakujte si učivo ZDŠ

správne s mojou!

nezmysli ?!

nezmysly,
aj štylistiku máte horrible, o čiarkach nehovoriach...
14. apríl 2021

Tomáš

Pani učiteľka, ide o obsah na vaše čiarky a iné chyby, ktoré v texte hľadáte sa môžem tak na nich akurát zasmiať. A horrible čisto slovenské slovo, používa sa skôr na vyjadrenie situacie v ktorej sa niekto nachádza a nie na chyby v gramatike. Choďte si dať pivo na pumpu či gassoline station, skamaratite sa tam s vašimi nepriateľmi, možno vás pochopia a prestanú tam chodiť. Inak pre mňa máte iQ hupacieho koňa, lebo aby ste uspeli napr na miestnom úrade, nepochopili ste, že potrebujete byť viacerí teda mať petíciu okolo bývajúcich občanov. Koľko ich musí byť si naštudujte.
28. apríl 2022

BAnonym

Dobry den, zaujima ma, v akom stadiu je riesenie podnetu 4 ROKY po jeho nahlaseni.
14. august 2022

BAnonym

HALOOOOOOOOOOOOOO.
04. október 2022

BAnonym

Takze podnety sa tu uz oficialne ignoruju?
09. október 2022

Martin Uváček

Najnovšie je tam od jari aj Billa. Nebiem ako to bolo s dodržiavaním kľudu toto leto? Bývam až bytovkami Hečkova, snáď pán Banonym by vedel povedať.
27. október 2022

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,

v prílohe Vám posielame vyjadrenie našej spoločnosti k podnetu, ktorý nám bol zaslaný z portálu odkazprestarostu.sk.

S pozdravom / Best regards / Mit freundlichen Grüßen / Üdvözlettel

Lucia Machová
Expert Retail Support
Retail Mobility & Convenience

OMV Slovensko s.r.o.
Einsteinova 25
85101 Bratislava
Slovakia
Web: www.omv.com

09. marec 2023

Martin Uváček

Myslím, že odpoveď od OMV bola nateraz v celku postačujúca na uzavretie podnetu. Urobili určité opatrenia na nápravu stavu v podnete.
11. marec 2023

BAnonym

To si robite srandu? Za to, ze nejaka PR teta z OMV odpisala zopar omacovych kecov, tak je podnet uzavrety? ABSOLUTNE NIC sa nezmenilo, navyse, od minuleho roka, okrem neustaleho hluku, pribudol ako vztyceny prst vsetkym obyvatelom z okolia novy reklamny "totem", ktory svieti asi tak 10 x silnejsie, ako ten povodny a doslova do celeho bytu mi svieti celu noc extremne nepijemnym, intenzivnym chladnym bielym svetlom. Genialne.

Prosim laskavo vratit podnet do NERIESENY, az kym nebude mat cerpacia stanica o 22:00 zakaz predavat alkohol a nevypne svoje intenzivne svetla.
11. marec 2023

Odkaz pre starostu

Vážení užívatelia

pre ozrejmenie jednotlivých statusov podnetov, prosím o prečítanie bodu 6 a 7 na nasledovom odkaze:
https://www.odkazprestarostu.sk/pomoc

Ďakujeme za pochopenie.

S pozdravom,

Tomáš Štěpán
administrátor odkazprestarostu.sk
Bratislava - Rača
11. marec 2023

Odkaz pre starostu

Vážení užívatelia,

predmetný podnet sme opätovne preposlali zodpovednému subjektu.

S pozdravom,

Tomáš Štěpán
administrátor odkazprestarostu.sk
Bratislava - Rača
20. marec 2023

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,

dovoľte aby sme reagovali na podnet, ktorý ste nám zaslali cez portál odkazpreszarostu.sk. Tento podnet sa snažíme vyriešiť k spokojnosti sťažovateľa už dlhodobo. Môžeme vás ubezpečiť, že nám veľmi záleží na tom, aby sme boli dobrým susedom a vedeli poskytovať našim zákazníkom čo najkvalitnejšie služby.


Tu sú niektoré z opatrení, ktoré sme v súvislosti s podnetom prijali:

• Obmedzili sme ponuku alkoholických nápojov na ČS a výrazne sme doplnili ponuku o čerstvé potraviny v spolupráci s reťazcom BILLA.

• Inštalovali sme cedule, ktoré informujú o zákaze konzumácie alkoholu v celom priestore ČS a obsluha o tomto zákaze informuje aj zákazníkov a vyzýva ich k ukončeniu takéhoto konania, ak sa ho dopúšťajú na pozemku ČS.

• Zrušili sme terasu na sedenie, aby sa návštevníci ČS nezdružovali a nerobili hluk ani v prípade, že nekonzumujú alkoholické nápoje.

• Akákoľvek zvýšená intenzita hluku, prípadne nevhodné správanie návštevníkov je hlásené mestskej polícii.

Našim cieľom je, aby čerpacia stanica Hečkova prinášala Račanom čo najviac prospechu. Aj preto sme zmenšili plochu gastra a rozšírili ponuku sortimentu v predajni najmä o čerstvé potraviny, tak aby bola miestom, kde si aj návštevníci z bezprostredného okolia vedia urobiť základný nákup potravín 24 hodín denne, vrátane sviatkov, teda v čase, keď sú klasické maloobchody zatvorené.

Na záver dodám, že nás úprimne mrzí situácia, ktorú sťažovateľ popisuje. Zmeny, ktoré sme priebežne zaviedli, nám priniesli primárne pozitívne reakcie od obyvateľov dotknutej lokality.

S pozdravom,

Ľubica Slabejová
Marketing Manager

Retail Mobility & Convenience

OMV Slovensko, s.r.o.
Einsteinova 25, Bratislava
http://www.omv.sk


OMV RETAIL

WE CARE MORE
19. júl 2023

BAnonym

Hulakanie ozranov stale trva - majte aspon trochu svedomia a presante konecne predavat alkohol alebo si platte vo vecernych hodinach SBS, ktora sa bude o poriadok na vasom pozemku starat, kedze vasi zamestnanci to maju komplet na haku. VY ste zodpovedni za to, co sa deje na VASOM pozemku.
20. júl 2023

Odkaz pre starostu

Vážení užívatelia,

predmetný podnet sme opätovne preposlali zodpovednému subjektu.

S pozdravom,

Tomáš Štěpán
administrátor odkazprestarostu.sk
Bratislava - Rača
02. marec 2024

Martin Uváček

Zas moja obvyklá otázka, či je podnet ešte vo svojej podstate aktuálny?

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania

Sledovať riešenie podnetu
Chcete byť informovaní o ďalšom vývoji podnetu? a sledujte jeho riešenie.