Parkovanie pri križovatke Líščie údolie - Pod Rovnicami

Zodpovednosť za riešenie: Iné

Uzavretý
meno
Pat 27. augusta 2018

Dobry den,

v oblasti krizovatky ulic Liscie udolie a Pod Rovnicami je problem s parkovanim. Auta celou sirkou parkuju na chodnikoch a nutia ludi (najmä s kocikmi a imobilnych) chodit po ceste, co zvysuje riziko stretu a obmedzuje dopravu. Na druhej strane, chapem vodicov, ktori, zial, nemaju kde inde parkovat. Chcel by som sa spytat, ako chce mestska cast riesit tento problem?
S pozdravom

28. august 2018

Eo

nechapem ze ich chapete lebo ohrozuju zivoty ludi ked ich takto nutia chodit po ceste, pokial im to neumoznuje dopravna znacka volajte pravidelne MsP nech sa naucia parkovat, to su cisty ignoranti poj... treba im zaparkovat auto rovno do brany a povedat im ze tam bolo miesto a ved aj mozu ist domov oknom alebo zadnym vchodom ne?:D
28. august 2018

Igor

O meter vysie je chodnik, A cisty ignoranti poj... su iba ty ktory sa sem doj..bu z celeho sr a odparkuju si na tyzden auto sak co, a domaci sa moze aj na hlavu postavit. Eo vidno, ze nemas auto a neriesis dennodenne kam a ci vobec zaparkujes. Dopravna znacka im to ani nezakazuje takze volat MP mozte koko chcete.
28. august 2018

Jaro

Čo ti má dopravná značka zakazovať parkovať na chodniku? Si sfetovaný? Začo si si vybavil VP?
04. september 2018

Igor

To skym sa bavis ty saso? sfetovany si tu akurat tak ty
04. september 2018

Ynas

teda nič v zlom, ale na obrázku je vidno paralelný chodník....takže nerozumiem, prečo niekto chodí po ceste...
04. september 2018

Ynas

tu by skôr malo zabezpečiť, aby sa z tohoto zdvojeného chodníka označil ten bližšie k ceste ako parkovacie miesta...
04. september 2018

Pat

@Ynas, nie nie je tam paralelny chodnik. Iba v kratkej casti v ramci krizovatky. Ak by bol, tento podet by tu nebol. Prilahle cesty maju len jeden chodnik a tie su plne aut.
Vzajomne osocovanie tu nepomoze. Je jasne ze auta porusuju predpisy a Karlova Ves by mala tento problem systemovym sposobom vyriesit.
05. september 2018

Michal K.

Skusal uz niekto volat MsP? Aby pohli prstom, musia mat podnet od obcana. Prejdu aj sto krat okolo, ale sami nic neurobia. Takze volajte tam, nema zmysel sa stazovat tu.
06. september 2018

Tomáš

Ved tam je znacka, ktora povoluje parkovanie na chodniku. Da sa vidiet aj na google mapach. Ci?
06. september 2018

WhenTheLeveeBreaks

Tomas, myslim, ze sa tu diskutuju prave auta, ktore parkuju uz za tou znackou. Ako napr. tu: https://goo.gl/maps/r4k2bvigoHU2
06. september 2018

Tomáš

No podla fotiek to vyzera, ze sa diskutuju auta aj pred znackou (foto2) aj za znackou (foto1). Ak auta porusuju predpisy, tak by ten problem mala riesit MP
06. september 2018

WhenTheLeveeBreaks

Ano, sorry, tu druhu foto som uplne odignoroval. Ospravedlnujem sa. Neviem aka je tam situacia teraz, ale podla google maps je ta cast, kde je paralelny chodnik, riadne oznacena a je tam povolene stat na chodniku.
11. september 2018

Ynas

WhenTheLeveeBreaks ... fotka, ktorú si dal...tam je paralelný chodník...vedie popred vchody do bytového domu...chodím tade na prechádzky, takže viem, o čom hovorím...
11. september 2018

WhenTheLeveeBreaks

Ynas, ano ano, vidim. A spat ku ceste sa ludia potom maju dostavat takou trochu terennou cestickou medzi garazami a smetiakmi? Vid foto:

https://goo.gl/maps/rhoiwSQ538p

Alebo az pred dalsim domom?

https://goo.gl/maps/sQUGEMH7fMw

To by potom chcelo nejake dobre znacenie pre chodcov, ktorym sa to vysvetli.
11. september 2018

Igor

Jaro A zaco si si ty vybavil VP? ak vobec mas nejaky...
12. september 2018

Admin KV

Miestny úrad Bratislava-Karlova Ves dnes bez ďalšieho komentára zmenil zodpovednosť za riešenie podnetu na Mestskú políciu. Navrhujem preto, aby ste v prípade porušovania dopravných pravidiel, privolali na miesto hliadku Mestskej polície (tel. 159). Ak by bol s činnosťou MsP nejaký problém alebo by by sa situácia nejako vyvinula, pokojne pridajte do tohto podnetu aktualizáciu alebo komentár. Dovtedy mením statu podnetu na "Uzavretý".
Miestny úrad evidentne nemá momentálne záujem riešiť Váš podnet nad rámec súčasne nastavených pravidiel v danej lokalite.

Michal Molčányi
administrátor OPS Bratislava - Karlova Ves
31. marec 2024

Martin

Pripravovanou reguláciou parkovania PAAS KV2 tu bude parkovacích miest ešte menej keďže regulácia nie je zameraná len proti "hosťom", ale žiaľ aj proti "domácim" :-(
Nespokojnosť s navrhovanou reguláciou môžete prejaviť tu: https://www.peticie.com/kv2
sú tam aj linky na PAAS KV2, odporúčam pokochať sa "inteligentným návrhom"

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania