Vyschnuté stromy k zástavke električky na Jungmannovej

Zodpovednosť za riešenie: Hlavné mesto SR Bratislava

Uzavretý
meno
Edita Kaiserová 21. septembra 2018

V blízkosti prístupovej cesty na konečnú zástavku električky 1,5 na Jungmannovej sú smerom k ceste vyschnuté stromy, ktoré sa nakláňajú smerom k chodníku a predstavujjú potencionálne nebezpečenstvo ich zvalenia, prípadne ulomenia konárov na ľudí, ktorí túto cestu využívajú cestou na električku. Prosím o výrub stromov a prípadne ošetrenie ďalších v blízkosti.
V havarijnom stave začína byť aj prístupová lávka cez vodné rameno smerom k prístupovej ceste k električke. Poškodené sú niektoré drevené časti, ktoré predstavujú potencionálne nebezpečenstvo vyvrtnutia nohy.

23. október 2018

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň, ďakujeme za podnet, predmetný pozemok je súčasťou koridoru pre plánovaný nosný dopravný systém a nie je v správe ani vo vlastníctve mestskej časti. Údržbu zelene v koridore pre Metro zabezpečuje Magistrát hl. mesta SR Bratislavy. Podnet im postúpime. Lávka by mala byť opravená. Prajeme príjemný deň.



Mestská časť Bratislava-Petržalka
12. november 2018

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,

vo veci Vášho podnetu Vás informujeme, že uschnuté stromy sa nachádzajú na pozemkoch NS MHD Metro, ktoré sú v priamej správe Magistrátu, budeme sa uvedeným podnetom zaoberať a uschnuté stromy budú odstránené.

Ďakujeme za pochopenie a ostávame s pozdravom

Oddelenie vzťahov s verejnosťou
Magistrát hlavného mesta SR Bratislava
07. august 2022

Martin Uváček

Další suchý strom v blízkosti chodníka na zastávku električky Jungmannova. Potrebné ho odstrániť, vysychal už niekoľko rokov.

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania