Skládka po rekonštrukcii bytu

Zodpovednosť za riešenie: MÚ Petržalka

Vyriešený
meno
Samuel 03. februára 2016

Dobrý deň,
už niekoľko týždňov sa pri kontajneroch na Jungmannovej ulici 12 a 14 nachádza odpad po rekonštrukcii bytu. Poprosím posunúť kompetentným.

Ďakujem

03. február 2016

Odpoveď samosprávy

Stav pri kontajnerových stanovištiach na Jungmannovej ulici sme zdokumentovali a zaslali výzvu správcovi bytových domov, ktorým prináležia kontajnerové stanovištia. Ak správca nevykoná nápravu v stanovenom termíne vo výzve budeme postupovať podľa platných právnych predpisov a správcovi bude zaslané rozhodnutie vo veci uloženia pokuty.

mestská časť BA-Petržalka
09. február 2016

Miro

bratislavska realita...obcas sa na krabiciach da najst adresat, tj autor toho bordelu a staci mu nechat krasny pozdrav v schranke
20. marec 2016

Samuel

Odpad bol odstránený.
18. február 2017

Samuel

Po roku znovu... Toto je aktuálny stav v okolí dvoch stojísk prináležiacich Jungmannovej 10, 12, 14. Nikde inde na tejto ulici taký neporiadok nie je. Bol by som rád, keby sa to tento krát vyriešilo takým spôsobom aby som dookola nemusel vypisovat podnety.
27. február 2017

Odpoveď samosprávy

Zamestnanci odd. životného prostredia vykonali obhliadku v teréne. Predmetný odpad sa stále nachádzal v blízkosti nádob na komunálny odpad na úrovni Jungmannovej ul. 10,14-16. K náprave budú vyzvaní správcovia týchto bytových domov.

mestská časť BA-Petržalka
17. marec 2017

Odpoveď samosprávy

Objemný odpad bol odstránený.

mestská časť BA-Petržalka

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania