Parkovanie áut firiem sídliacich v rezidenčnej zóne Silvánska

Zodpovednosť za riešenie: MÚ Karlova Ves

Vyriešený
meno
Katarína 24. septembra 2018

Rieši sa pri rezidenčnom parkovaní aj parkovanie áut firiem sídliacich v rezidenčnej zóne? Je k dispozícii málo nerezidentských miest a aj tie pravidelne obsadzujú autá nemenovaného mäsiarstva. Jedno je pravidelne obsadené touto firmou. Ak tam nestojí auto, tak si tam dajú kužele. Je toto dovolené? Hlavné, že vo dvore majú veľké parkovisko.

27. september 2018

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,

vozidlo na fotografii stojí mimo rezidentskej zóny, takže neporušuje pravidlá rezidentskej zóny. Čo sa týka "rezervovania" parkovacieho miesta dopravnými kuželmi, navštívime prevádzku a vyzveme ich na parkovanie v areáli.

Pavel Vrabec
Oddelenie dopravy a životného prostredia
Miestny úrad mestskej časti
Bratislava-Karlova Ves
Nám. Sv. Františka 8
842 62 Bratislava
28. september 2018

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,

po návšteve prevádzky uvádzame nasledovné - vedúci prevádzky bol vyzvaný, aby prevádzka voľné miesta neobsadzovala dopravnými kuželmi.

Na druhej strane je odsúdeniahodné konanie neznámeho páchateľa, ktorý prevádzke dopravné kužele odcudzil. Týmto ho vyzývame, aby dopravné kužele prevádzke vrátil.

Pavel Vrabec
Oddelenie dopravy a životného prostredia
Miestny úrad mestskej časti
Bratislava-Karlova Ves
Nám. Sv. Františka 8
842 62 Bratislava
28. september 2018

Katarína

Dobrý deň,

ako to, že dané miesta nie sú v rezidentskej zóne? Veď boli vyznačené, keď sa zakladala zóna (nepatria medzi tých 10 % pre nerezidentské vozidla?). Pozerala som interaktívnu mapu (https://mapa.karlovaves.sk/) a nemáte v nej vyznačené parkovacie miesta zo strany od Karloveskej ulice pri tejto prevádzke. Rezidenčná zóna je aj tam.

Ďakujeme za upozornenie prevádzky. Mrzí ma, že im kužele niekto odcudzil. Už to asi viacerým prekážalo, keďže toto robia dlhodobo a je tu problém s parkovaním. Ale zas dá sa to riešiť inak, ako kužele odcudziť (napríklad napísať sem :)). Mňa len nahnevalo to, že začali na týchto miestach parkovať už s viacerými a hlavne väčšími autami (viď foto) a keď mne prišla návšteva, nemala kde parkovať.
28. september 2018

Anonymný užívateľ

Pani Katarína, nechcem obhajovať prevádzku mäsiarstva, ale tvrdiť, že je to rezidenčná zóna, keď sú tam prevádzky, predajne, domáce kancelárie, firmy, ... je mimo.
07. apríl 2022

PRAVO REZIDENTA

!!
ziadame zrusit rezidencnu zonu.. pre obdobie vyriesenia parkovacej politiky, hromadia sa auta cudzich SPZ EVC na inych uliciach robi sa pretlak na inych uliciach len preto ze niekto nedomysli parkovaciu a rezidencnu zonu, urobi pilotny projekt a neuvazuje ze auta budu blokovat ine ulice.. !!
09. apríl 2022

Anonymný užívateľ

A hlavne nech zrušia vyhradené parkovania pre firmy, inštitúcie, úrady...
To je tak - ,,Vodu kážu a víno pijú!"
12. apríl 2022

Admin KV

Dobrý deň,

žiadate preposlať daný podnet znovu na samosprávu? Ďakujem

S pozdravom,

Peter Lackovic
Odkaz pre starostu
[email protected]

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania