Vrakové trio z Priekop, Vol. 1

Zodpovednosť za riešenie: Iné

Vyriešený
meno
Lukáš Bartošovič 27. septembra 2018

Jeden vrak zmizol (Nissan Terrano) - ďalšie tri čakajú na podobný osud. Všetky pekne spolu pri pokútnom pneuservise v lokalite Priekopy. Prvým predmetným vozidlom je Jeep Grand Cherokee v striebornej svetlej metalíze. Vozidlo nevyzerá zas tak zle, akurát disky a puklice predných kolies sú desivo hrdzavé. Jeep má neplatné kontroly EK a TK (obe do 03/2014), taktiež neplatnú zmluvu PZP (Wüstenrot, do 15.02.2016). Obe tabuľky EČV sú inštalované a vozidlu reálne prislúchajú - BL-197AI. Ďalšie údaje: r.v 2008, VIN 1J4GWB8431Y519699, EK SKEi 664 782.

27. september 2018

Edita Višvaderova

Ja keď som tie autá fotila tak jeden pán po mne skríkol že čo fotím tie autá
Že keď zmiznu tak ma dá na políciu.
Samozrejme že som mu povedala že to je verejne priestranstvo A tam si ich môže odfotit ktokoľvek chce naviac som tomu pánovi povedala že môže dostať pokuty za neplatné tk A EK na všetkých vozidlách.
Dokonca tam bol ešte jeden vrak škoda favorit ten mal neplatné tk a EK od mája 2018 neviem či Zmizol alebo sa len posunul ŠPZ si presne nepamätám
27. september 2018

Lukáš Bartošovič

Dobry den, tiez som chvilu zvazoval, ci tie auta zdokumentujem fotoaparatom. Pri prvom pokuse boli zo dve osoby na balkone blizko toho pokutneho pneuservisu a po priblizeni a "vytaseni" mobilu na mna jeden z nich ukazal a posunkom mi naznacil, nech si dam pohov. Skusil som preto inokedy v skorsich dopoludnajsich hodinach a vydalo (aj ked na detailnejsie fotografovanie nebolo vela casu, v okoli sa pohybovalo celkom dost osob). Nedaleko uz bol jeden podobny motoristicky skvost a tiez sa ho vdaka aktivite na OPS podarilo odstranit. Hadam budeme uspesni aj s touto trojicou. Je inak zaujimave, ze v blizsom okoli prakticky kazdeho auto/moto/pneu/... servisu sa vyskytuje nejaky vrak/srot.
28. september 2018

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,

Mestská časť Bratislava Ružinov vykonáva údržbu na komunikáciách, ktoré sú zaradené do siete miestnych komunikácii III. a IV. triedy a boli Mestskej časti Bratislava – Ružinov zverené do správy protokolom z roku 1992. Predmetná vozovka NIE JE zverená do správy mestskej časti. V zmysle Štatútu hl. mesta SR Bratislavy môže mestská časť vynakladať finančné prostriedky iba do svojho majetku resp. majetku mesta Bratislavy, ktorý jej bol zverený do správy.

Podnet postupujeme Magistrátu hlavného mesta SR Bratislava do pozornosti na posúdenie/vybavenie.

s pozdravom,

Útvar pre styk s verejnosťou
18. november 2018

Lukáš Bartošovič

Dobry den, vrak Jeepu je prec, podnet je preto vyrieseny, dakujem!

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania