Feťáci z lesíka pri Kopčianskej


V riešení
meno
Majo Nizno 08. októbra 2018

Chatrne ,,rieseny,, problem na Kopčianskej so stanovym mesteckom sa vymyka kontrole. Narkomani NELEGALNE obyvajuci tuto lokalitu chodia k miestnej dilerke (Kopčianska 86 byt č 31) ktoru policia ani magistrat co ju v tomto byte ubytovava neriesi napriek xyz ziadosti a staznosti na preverenie. Toto su ihli z okolia detskeho ihriska Kopcianska 86 max. 10-15 m, podaktore aj bezprostredne pri nom. Nutnost ihned riesit inak tu niekto prijde k urazu resp. infekcnej chorobe, nehovoriac o tom ze to ze mesto nase deti nuti svojou ignoraciou zit s niecim takymto je donebavolajuce. Zlikvidovat stanove mestecko a nutnost neustalych hliadok.

12. október 2018

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň, ďakujeme za podnet. Lokalitu Kopčianska pracovníci oddelenia sociálnych vecí monitorujú pravidelne za účelom poskytnutia sociálnej pomoci bezdomovcom.
Ľudia bez domova z danej lokality odišli, už sa tam nenachádzajú (monitoring včera 11.10.2018). Špinu a neporiadok sme nahlásili na oddelenie životného prostredia. Čakáme na odpoveď z mestskej a štátnej polície, kam sme podnety ohľadom Kopčianskej postúpili. Danú lokalitu budeme monitorovať naďalej.


Mestská časť Bratislava-Petržalka
05. december 2019

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,
tento podnet bol preverený a boli prijaté opatrenia na zabezpečenie verejného poriadku na Kopčianskej ulici. Hliadky MsP vykonávajú opakované kontroly na tomto mieste.
Ďakujeme za podnet.

Bc. Marcela Sabinová

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania