Nové parkovisko ?

Zodpovednosť za riešenie: Hlavné mesto SR Bratislava

Vyriešený
meno
Jerome 23. októbra 2018

Magistrát vytvoril nové parkovisko na Nám.slobody?

24. október 2018

jajbolina

Bežné. Čím si drzejší, tým si vysmiaty. A mesto sa prizerá. Takú anarchiu v parkovaní nenájdeš ani v rozvojových krajinách.
24. október 2018

U NAS TAKA OBYCAJ

tie beton hriby boli viac rozlozene aby auta nemohli preis.. ako to ze su rozpustene!,,,,min dopravy nech sa nevola ako institu na zastresovanie aj takýchto situacii...nech admin smeruje podnet aj na uvedenu budovu a jeho spravcu!
25. október 2018

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,

ďakujeme za Váš podnet. Podnet bol postúpený vecnému útvaru Magistrátu hlavného mesta SR Bratislava na posúdenie/vybavenie.
O výsledku Vás budeme informovať.

Ďakujeme a pekný deň


Oddelenie vzťahov s verejnosťou
Magistrát hlavného mesta SR Bratislava
05. november 2018

Jerome

To od 23.10.nevie Magistrat vyriesiť? Kde su zmiznute biskupske klobuky??
07. november 2018

Jerome

TOTO JE ZLY SEN, KAZDYM DNOM PRIBUDAJU AUTA, UZ SU OKOLO LAVICIEK, ved toto je sialene!
07. november 2018

Jerome

prevazuju mimobratislavske SPZky, sorry,nestací, že developeri robia doslova bordel, vsade odpadky, skladky,to este v parkoch budu parkoviska? Stlpik zlomili , klobuky odstranili, toto je co za mesto, ktore take nieco dovoli, MAGISTRAT, spamatajte sa!
13. november 2018

Jerome

Admin, pourgujte Magistrát, prosim, uz je 20 dni od uverejnenia podnetu, dakujem
14. november 2018

Odkaz pre starostu

Dobrý deň,

podnet bol opätovne preposlaný samospráve.

Juraj Hurný
[email protected]
15. november 2018

Jerome

Maggi mlčí?
16. november 2018

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,

ďakujeme za Váš podnet. Podnet bol postúpený vecnému útvaru Magistrátu hlavného mesta SR Bratislava na posúdenie/vybavenie. O výsledku Vás budeme informovať.

Ďakujeme za trpezlivosť a ostávame s pozdravom


Oddelenie vzťahov s verejnosťou
Magistrát hlavného mesta SR Bratislava
16. november 2018

🌳

Už som to písal aj predtým, ale to Oddelenie vzťahov s verejnosťou je neuveriteľné. Len copy-pastujú rovnaký text ku každému podnetu, kľudne aj opakovane. Viď identický komentár, ktorý sem dali pred troma týždňami. Snáď sa to po odchode PRimátora zmení.
20. november 2018

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,

vo veci Vášho podnetu Vás informujeme, že na Námestí Slobody boli osadené značky pre zamedzenie vjazdu na spomínanú plochu.

PS: jednotná odpoveď na podnet znamená, že podnet bol zaslaný na vecný útvarˇmagistrátu, kde sa ním zaoberajú relevantní pracovníci. Z akejkoľvek inej inštitúcie (napr. banky, mobilného operátora) určite tiež dostávate automatické odpovede. Inak tomu nie je ani v prípade magistrátu. Následne, keď máme k dispozícii konkrétne vyjadrenie/odpoveď k Vášmu podnetu, informujeme Vás o tom.

Ďakujeme za porozumenie a ostávame s pozdravom

Oddelenie vzťahov s verejnosťou
Magistrát hlavného mesta SR Bratislava
20. november 2018

Jerome

Vazeny Magistrat,

ale Vy nie ste sukromny operator alebo sukromna banka,Vy ste plateni - vsetci, z nasich dani, takze by sme ocakavali od Vas slusnu a promptnu odpoved, dalej, ked vidite minusky, to znamena feedback od obyvatelov, ktorym NAOZAj zalezi ako vyzera, funguje/nefunguje/ mesto, tak zmenim nevhodnu stylizaciu!

A VHODNA BY BOLA PRILOZENA FOTKA vyrieseneho podnetu.
20. november 2018

🌳

Jednotná odpoveď by nevadila, ak by bola signálom, že ste sa podnetom naozaj začali zaoberať. Ale dosť často je to jediná reakcia, ktorej sa tu človek dočká (ak vôbec). A ak sa opakovane opýta, čo sa s podnetom deje, dostane tú istú jednotnú odpoveď. To sa stalo aj tu. Dokonca som videl takú odpoveď aj k vyriešenému podnetu, takže by stálo za to aspoň prebehnúť predchádzajúce komentáre a vkladať ju, len keď nepôsobí kontraproduktívne ako signál, že ani neviete, na čo odpovedáte.
20. november 2018

Jerome

Takže fotky za Magistrát.

TT, české auto,a aj ostatné na fotke teda majú od Vás povolenie ?! :) :(
23. november 2018

🌳

Aby sme len nekritizovali, včera tam parkovalo len jedno civilné auto a práve ho riešila hliadka MP. Osobne by som to považoval za Vyriešené, treba volať MP ak tam vidíte autá. Zablokovať prejazd klobúkmi kvôli prebiehajúcej revitalizácii fontány asi nie je momentálne možné.
23. november 2018

Jerome

ano,dnes rano ani jedno auto, vyriesene, presne mesiac to trvalo, Black Friday sa teda tu vydaril :):)

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania