Petržalka Lúky - starostlivosť o trávnaté plochy a iné

Zodpovednosť za riešenie: MÚ Petržalka

Vyriešený
meno
Monika 03. októbra 2013

Dobrý deň, chcela by som sa opýtať, kto má na starosť údržbu trávnatých plôch, resp. celého okolia Krásnohorskej ul. Už dlhší čas (myslím roky) pozorujem, že o uvedenú lokalitu je veľmi slabá starostlivosť. Dovolím poznamenať, že na jednej ruke môžem spočítať, koľkokrát v sezóne bolo niečo na uvedenej adrese vykonané. Dokonca priatelia z iných častí Petržalky sem chodia so slovami "no vy to tu máte otrasné". Prikladám fotodokumentáciu nášho okolia. Dúfam, že podnet bude predmetom riešenia. Ďakujem vopred za odpoveď. Obyvateľka a rodáčka mesta Bratislava.

03. október 2013

Johny

Cela Petrzalka, cela Bratislava, cele Slovensko vyzera ako jedna zumpa, na nic nie su peniaze, iba morgosom sa davaju byty zadarmo... staci ist do rakuska, ako vyzeraju chodniky, travniky, cesty...
17. október 2013

Ján

Rozkradlo sa všetko čo sa dalo v tejto republike. Pozemky v predmetnom okolí patria súkromnej firme POPPER DEVELOPMENT i keď je to nepochopiteľné že v rámci sídliska niekto dostal pozemky a teraz sa o to nestará a obec je na majiteľa krátka. Je to strašné ako sa veci riešia. Oddelenie ŽP má stále jednu odpoveď, pozemok patrí súkromníkovi a tým to končí. Najlepšie je odsťahovať sa do Rakúska alebo niekam čo najďalej z Petržalky . Ján
17. október 2013

Monika

Včera 16.10. boli vykonané práce (neviem či na základe môjho podnetu), no dovolím si konštatovať, že výsledok je nebadateľný. Ja naozaj neviem, čo je toto za postoj k problému. Je to absolútne odfláknuté a zas zostávame pri tom pôvodnom, že naše okolie je otrasné. Na jednej ruke by som vedela spočítať, koľko krát sa v tomto roku niečo upratovalo, prípadne kosilo - a to nepotrebujem ani 5 prstov. Otras, hnus. To čo vyrastie z našich detí, keď žijú v takomto prostredí?
28. október 2013

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,
ide o plochu, ktorá je súčasťou verejne prístupného športoviska a ktorá je vo vlastníctve viacerých subjektov. V súčasnosti sme už na väčšej časti, ktorá je v správe mestskej časti, kosbu zabezpečili a ďalší subjekt sme vyzvali, aby taktiež vykonal nápravu.
Milka Podmajerská
vedúca Kancelárie starostu
Miestny úrad Bratislava-Petržalka
Kutlíkova 17, Bratislava
t.č. 02/63823 065
fax 02/63 823 908
[email protected]
www.petrzalka.sk
29. november 2013

Boris

Ozaj je to smiešne, aby sme 24 rokov od pádu komunizmu prosili o to, aby sa niekde vyčistil nejaký chodník, opravili nejaké schody, to všetko malo byť už dávno samozrejmosťou a potom, keď sa nejaký chodník vyčistí, nejaké schody po 33 rokoch opravia, tak sa tým potom vedenie mesta chváli, že spravilo niečo úžasné. Ale pre mňa je to skoro ako nič, normálna vec, ako keď človek ráno vstane a oblečie sa. Aj tak to tu nikdy nebude vyzerať, ako by malo, je tu toľko neporiadku a špiny a nikdy sa to nezmení. Možno tak o 100 rokov.
07. august 2019

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,
na základe uvedeného považujeme tento podnet za vyriešený.

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania